نون پنیر قرتی دوست دارید؟ میشه گفت که راتای پنیر و سبزی همون نون پنیر سبزی خودمونه که برای سفره افطاری خصوصا وقتی مهمون خاصی دارید خیلی عالیه و همچنین برای سفره عقد.
شیرازی های عزیز سر سفره عقد از مهمون ها با نون و پنیر و سبزی پذیرایی میکنن که خیلی جذابه. یه فینگر فور شیک و مجلسی هم میتونه باشه.
مواد لازم برای تهیه راتا پنیر و سبزی
- نان تست ۱بسته
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰گرم
- پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
- سبزی خوردن دو مُشت پر
- مغز گردو ۴ عدد
- خیار ۱عدد
آموزش طرز تهیه راتای پنیر و سبزی
سبزی رو کاملا خشک کنید که آب نداشته باشه و بعد ریز خورد کنید بیشتر از ریحون و نعنا استفاده کنید، گردو رو ریز کنید، خیار رو پوست بکنید و پوست خیار رو ریز کنید و داخل کاسه بریزید و بعد پنیر ها رو اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و فلفل سیاه و نمک بزنید و کامل هم بزنید.
نان تست رو حتما فریز کنید تا راحت بتونید کاتر بزنید.
از تره زیاد داخل سبزی استفاده نکنید آب میندازه.
اگر ماسکارپونه پیدا نکردین فقط پنیر خامه ای بزنید ولی کمی مواد شل میشه و ممکنه کمی نامرتب بشه.
پیازچه و تربچه استفاده نکنید.
میتونید از روز قبل راتا رو آماده کنید و در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
بهتره از دو لایه نان تست استفاده کنید به این صورت که یک لایه نان و کمی پنیر بزنید و دوباره لایه دیگر نان بگذارید و روی اون رو با پنیر کاور کنید.
امیدوارم که این راتای پنیر و سبزی رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.