کاپ کیک رافائلو رو از دست ندید، فقط همین، دیگه چیزی نمیگم! کاپ کیک نارگیلی رافائلو رو می تونید بدون فیلینگ و کرم هاش هم درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کاپ كيك رافائلو
- تخم مرغ درشت سه عدد
- شکر دانه ریز ۱۳۵ گرم
- آرد ۱۷۵ گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر پر
- کره ۶۰ گرم
- شیر نارگیل ۱۱۰ گرم
- پودر نارگیل چرب ۳ قاشق غذاخوری
دستور پخت کاپ كيك رافائلو نارگیلی
شیر و کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و کنار بگذارید. آرد، بیکینگ پودر را الک کنید سپس پودر نارگیل را اضافه کرده و کنار بگذارید.
شکر و تخم مرغ ها را تا مرحله روبانی هم بزنید.
حالا یک سوم آرد را اضافه کرده سپس یک سوم شیر کره حالا فولد کنید بعد مجددا مراحل را تکرار کنید.
دقت کنید دو مرحله در این کاپ کیک مهم هست یکی فرم دادن عالی تخم مرغ و شکر و دیگری فولد کردن صحیح مواد.
مواد را تا دو سوم قالب کاپ کیک ریخته و به مدت ۲۵ دقیقه و یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاید درون فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
مواد لازم برای تهیه کرم فیلینگ نارگیل
- شیر نارگیل ۲۸۰ گرم
- پیست نارگیل ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ یک عدد
- زرده تخم مرغ دو عدد
- شکر ۵۰ گرم
- نشاسته ذرت ۱۰ گرم
- شکلات سفید ۱۰۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر شکر ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه کرم فیلینگ نارگیل
زرده تخم مرغ و تخم مرغ کامل و شکر و نشاسته ذرت را با هم بزنید تا رنگ آنها روشن شود.
همزمان شیر نارگیل و پیست نارگیل را روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید.
حالا در حالی که تخم مرغ ها را هم میزنید شیر گرم را با صورت یک نوار باریک اضافه کرده و دایم هم بزنید تا تخم مرغ ها بسته نشود.
سپس مخلوط حاصل را مجددا روی حرارت برده و دائم هم بزنید تا غلیظ شود و به غلظت فرنی غلیظ برسد.
از روی حرارت برداشته و به شکلات سفید خرد شده اضافه کرده و با بلندر مخلوط کنید تا شکلات سفید ذوب شده و ترکیب یکدست شود.
روی سطح کرم سلفون کشیده و ۶ تا ۱۲ ساعت درون یخچال قرار دهید این میشه کاسترد نارگیل که مقداریش رو برای کرم فیلینگ استفاده میکنیم و مقداری هم برای کرم چیز نارگیل.
آماده سازی کرم فیلینگ نارگیل
کره به دمای محیط رسیده را با ۲۰۰ گرم از کاسترد نارگیل به دمای محیط رسیده مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد.
دقت کنید کرم کاسترد سرد شده قبل از اضافه کردن به کره باید تقریبا به غلظت کرمفیل بازاری باشد تا بعد از اضافه شدن به کره کاملا فرم گرفته شود.
پیست نارگیل در خارج از کشور بخصوص هند.
به صورت بازاری و آماده است ولی چیز عجیب و غریبی نیست، به خمیر از نارگیل له شده است. اگر که نارگیل تازه دارید با یک قاشق آب خوب با بلندر له کنید تا یک پوره کاملا غلیظ و با عطر قوی نارگیل داشته باشید اگر هم نارگیل تازه در دسترس ندارید همین کار رو با چند قاشق پودر نارگیل چرب و آب گرم انجام بدید بگذارید نیم ساعتی بمونه و بعد با بلندر خوب پوره اش کنید تقریبا میشه پیست نارگیل خونگی.
برای فیلینگ بادامی شکلات سفید ۷۰ گرم روغن نارگیل ۳۰ میلی لیتر پودر نارگیل چرب ۲ قاشق غذاخوری پرک بادام تست شده ۲ قاشق غذاخوری پودر وافل و یا هر نوع ویفر بدون کرم یا پودر بیسکویت ۱ قاشق غذاخوری بادام کامل ۱۲ عدد شکلات را ذوب کنید.
سپس روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید بقیه مواد به جز بادام های کامل را اضافه کرده ترکیب حاصل را داخل ۱۲ قالب سیلیکونی کوچک کروی شکل ریخته و داخل هر کدام یک بادام کامل قرار دهید در اینجا شف از قالب های کوچک طرح قلب استفاده کردند به فریزر منتقل کنید تا کاملا بسته شود میتوانید کلا این فیلینگ را حذف کنید و یا
با فیلینگ دلخواه پر کنید.
کرم چیز نارگیلی پنیر کرد و یا پنیر خامه ای ۱۹۰ گرم کرم کاسترد که بالاتر آماده کردید ۱۸۰ گرم پودر شکر ۵۰ گرم خامه قنادی یک دوم پیمانه مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد. بعد از پخت کاپ کیک و خنک شدن کامل اوسط کاپ کیک را خالی کرده و مقداری از کرم فیلینگ نارگیل ریخته و یک توپک فیلینگ بادامی داخلش قرار داده سطح آن را صاف کرده و با کرم چیز روی آن پایپ کنید.
نوش جان