کارپاچوی گیاهی معمولاً با ترکیب سبزیجات دلخواه آماده میشه و نکته‌ی سختی نداره. کارپاچو پیش‌غذای شلوغی نیست و کاربرد بیش از سه نوع سبزیجات در نوع گیاهیش ضرورتی نداره. در ادامه با آموزش روش تهیه کارپاچیوی کدو حلوایی ایتالیایی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.


 مواد لازم برای تهیه کارپاچیوی کدو حلوایی برای چهار نفر

  • کدو حلوایی نیم کیلو
  • روغن مایع یا روغن تخم کدو حلوایی به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • لیمو ترش 1 عدد
  • تخم کدوی تازه تفت داده شده و نمک سود 4 قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم

مدت زمان تهیه حدود بیست دقیقه


دستور پخت کارپاچیوی کدو حلوایی

طرز تهیه کارپاچیو کدو حلوایی ایتالیایی

مرحله اول

کدو حلوایی را بشویید و پوست بکنید. سپس با برش طولی کدو را به دو نیم کنید و تخم های آن را بیرون بیاورید. کدو را به صورت ورقه های نازک ببرید. (بهتر است کدو حلوایی را با دستگاه غذاساز برش دهید تا ضخامت همه قطعات یک اندازه باشد.)

مرحله دوم

برای تهیه سس روغن تخم کدو و آب لیمو و نمک را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله سوم

ورقه های کدو حلوایی را به مدت ده دقیقه در این سس بخوابانید. سپس گوجه فرنگی ها را پوست بکنید و تخم هایشان را خارج کنید. آن ها را به صورت قطعات ریز خرد کنید.

مرحله سوم

قطعات کدو را در یک بشقاب بزرگ بچینید. قطعات گوجه فرنگی و تخم هایی را که تازه تفت داده شده اند روی آن ها بریزید. برای تزئین، استفاده از کلم قرمز خرد شده با سس تهیه شده از سرکه سیب، نمک، فلفل کوبیده، ماست و روغن تخم کدو مناسب است.

همچنین می‌توانید برای تزئین به دلخواه مقداری فندوق و دانه‌های انار روی کارپاچیو بریزید.

پیشنهاد: کسانی که به گوشت علاقه دارند می توانند چند تکه ژامبون بسیار نازک را برای تزئین به کار ببرند.

برای مزه‌دار کردن برش‌های کدو حلوایی خام، باید برش‌های کدو حلوایی رو قبل از چیدن در بشقاب کارپاچو، با کمک چاشنی‌هایی مثل سرکه، آبلیمو، روغن زیتون، فلفل‌سیاه و نمک طعم‌دار کنید، یعنی چند دقیقه در چنین چاشنی‌هایی بخوابونید تا طعم بگیره.

اما اگر خواستید مواد رو روی خود کارپاچو استفاده کنید ترجیحاً چاشنی‌های مایع و روغنی رو به مقدار کم روی مواد اسپری کنید تا سس داخل بشقاب شناور نشه. از سس‌هایی مثل مایونز هم میشه خیلی خطی و باسلیقه و به میزان کم روی این پیش‌ غذا استفاده کرد.

همچنین بخوانید: