این پودینگ شکلاتی با نشاسته ذرت خیلی خوشمزه بافت فوق العاده نرم و لطیفی داره و بهترین دسر برای عاشقای شکلاته.

بهتون پیشنهاد میکنم اگه تا حالا پودینگ خونگی درست نکردین حتما این رسپی رو امتحان کنید چون واقعا خوشمزه تر از پودینگای آماده ست و ارزششو داره.


مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی با نشاسته ذرت برای چهار نفر

  • شکر یک چهارم پیمانه – 50 گرم
  • پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
  • نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری (نشاسته ی ذرت با آرد ذرت فرق داره)
  • پودر قهوه ی فوری یک چهارم قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
  • نمک یک چهارم قاشق چایخوری
  • شیر دو پیمانه، ترجیحا پر چرب
  • زرده تخم مرغ سه عدد
  • کره دو قاشق غذاخوری – 30 گرم
  • شکلات هفتاد درصد خرد شده 75 گرم
  • عصاره ی وانیل یک قاشق چایخوری
  • خامه ی زده شده در صورت تمایل برای تزئین

آموزش روش تهیه پودینگ شکلاتی با نشاسته ذرت و تخم مرغ بدون ژلاتین

طرز تهیه پودینگ شکلاتی با نشاسته ذرت
1. داخل یک شیر جوش متوسط، شکر، پودر کاکائو، نشاسته ی ذرت، نمک و پودر قهوه ی فوری رو بریزید و مخلوط کنید. کم کم شیر رو اضافه کنید و با ویسک هم بزنید. بعد روی حرارت متوسط قرار بدین و به هم زدن ادامه بدین تا مخلوط کمی غلیظ بشه و کم کم شروع به قل ریز زدن بکنه.

2. توی یک کاسه ی سایز متوسط زرده هارو بریزید و با ویسک بزنید تا یکدست و کمی روشن بشه. حالا در حالی که دارین زرده هارو ویسک میکنید کم کم از مخلوط شیر گرم اضافه کنید (هر بار حدود یک چهارم پیمانه) و خوب هم بزنید. انقدر این کار رو تکرار کنید تا نصف شیر گرم به زرده ها اضافه بشه. بعد همه ی مواد رو به شیرجوش برگردونین و روی حرارت متوسط رو به پایین قرار بدین و مدام با ویسک هم بزنید.

3. بعد از حدود 5 تا 10 دقیقه میبینید که مخلوط غلیظ میشه و شروع به قل زدن می کنه. توی این مرحله مایه ی پودینگ رو از روی حرارت بردارین.

4. شکلات خرد شده، کره و وانیل رو اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا کاملا آب بشن و مایه ی پودینگ یکدست بشه.

5. بعد پودینگ رو از صافی رد کنید و بین ظرف های مورد نظرتون تقسیم کنید. روی پودینگ ها سلفون بکشید و دو ساعت و یا تا زمان استفاده داخل یخچال بگذارید. حتما سلفون رو جوری قرار بدین که با سطح پودینگ تماس داشته باشه و هوا نخوره وگرنه روی دسر یک لایه ی ضخیم تشکیل میشه.

میتونین روی پودینگ ها رو با خامه ی زده شده، میوه ی تازه مثل توت فرنگی یا انار، شکلات خرد شده و … تزئین کنید.

طرز تهیه پودینگ زعفرانی با نشاسته ذرت

پودینگ داریم اونم از نوع زعفرانی فوق العاده لطیف و عالی میشه طعمشم که نگم براتون با مواد وسطش دیگه خود بهشته!

مواد لازم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ۲ لیوان
  • شکر ۱/۲ لیوان
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
  • ارد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • خامه صبحانه ۱/۲ لیوان
  • زعفران دم کرده مقداری
  • موز ۱ عدد
  • ببسکوییت پتی بور چند عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه

وانیل و زرده و شکر و با همزن برقی یا دستی بزنید تا کاملا کرمی و کش دار بشه. وانیل نداشتید دو قاشق گلاب بزنید.

بقیه مواد (شیر و شکر و آردها) را به جز خامه با هم مخلوط میکنیم. مخلوط زرده و شکر و به مواد اضافه و هم میزنیم تا یکدست بشه.

روی شعله متوسط قرار میدهیم و مدام هم میزنیم گرم که شد دو سه قاشق از مواد و به خامه اضافه میکنیم و خوب ترکیب میکنیم و خامه و به مواد پودینگ اضافه میکنیم هم میزنیم تا پودینگ غلیظ بشه.

زیاد غلیظ برندارین چون سرد بشه سفتر میشه. از خامه قنادی هم‌میتونید استفاده کنید در این صورت مقدار شکر و کم کنید.

نیمی از پودینگ و در لیوان (ظرف پیرکس بزرگ) هم‌میشه) روش گردو موز و بیسکوییت خرد شده بریزید و مجدد بقیه پودینگ.
تا پودینگ گرمه بریزید تا با گرمای پودینگ بیسکوییت ها نرم بشن. به جای زعفران میتونید وانیل بزنید و طعم وانیلی داشته باشید یا یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو بزنید و طعم پودینگ کاکائویی و داشته باشید.

این پودینگ یا همون دنت خونگی و حتما درستش کنید که خیلی راحت و خوشمزست.


طرز تهیه دسر شکلاتی با نشاسته ذرت

مواد لازم

  • شیر مایع سه پیمانه
  • نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
  • شکر چهار قاشق غذاخوری (بچشید چون سلیقه ایه)
  • کره ١٥ گرم (قابل حذفه)
  • شكلات تلخ ٧٠ گرم
  • خامه سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه

شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو تو یه قابلمه می ریزیم و خوب هم می زنیم، اینکار برای اینه که گلوله گلوله نشه.

بعد شیر سرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه، حالا بزاریدش روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه و کرم نرم و لطیفی بشه، (زیاد روی حرارت نزارید چون سفت میشه)

شکلات تلخ رو هم توش ریختم که شکلاتی تر بشه، خامه و کره هم دمای محیط رو بهش اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم و مرتب هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه.

می ریزیم توی ظرف سرو و اجازه میدیم از حرارت بیفته بعد انتقالش میدیم به یخچال، همین. به همین راحتی و خوشمزه ای.