این پودینگ شکلاتی با نشاسته ذرت خیلی خوشمزه بافت فوق العاده نرم و لطیفی داره و بهترین دسر برای عاشقای شکلاته.
بهتون پیشنهاد میکنم اگه تا حالا پودینگ خونگی درست نکردین حتما این رسپی رو امتحان کنید چون واقعا خوشمزه تر از پودینگای آماده ست و ارزششو داره.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی با نشاسته ذرت برای چهار نفر
- شکر یک چهارم پیمانه – 50 گرم
- پودر کاکائو سه قاشق غذاخوری
- نشاسته ی ذرت دو قاشق غذاخوری (نشاسته ی ذرت با آرد ذرت فرق داره)
- پودر قهوه ی فوری یک چهارم قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- شیر دو پیمانه، ترجیحا پر چرب
- زرده تخم مرغ سه عدد
- کره دو قاشق غذاخوری – 30 گرم
- شکلات هفتاد درصد خرد شده 75 گرم
- عصاره ی وانیل یک قاشق چایخوری
- خامه ی زده شده در صورت تمایل برای تزئین
آموزش روش تهیه پودینگ شکلاتی با نشاسته ذرت و تخم مرغ بدون ژلاتین
1. داخل یک شیر جوش متوسط، شکر، پودر کاکائو، نشاسته ی ذرت، نمک و پودر قهوه ی فوری رو بریزید و مخلوط کنید. کم کم شیر رو اضافه کنید و با ویسک هم بزنید. بعد روی حرارت متوسط قرار بدین و به هم زدن ادامه بدین تا مخلوط کمی غلیظ بشه و کم کم شروع به قل ریز زدن بکنه.
2. توی یک کاسه ی سایز متوسط زرده هارو بریزید و با ویسک بزنید تا یکدست و کمی روشن بشه. حالا در حالی که دارین زرده هارو ویسک میکنید کم کم از مخلوط شیر گرم اضافه کنید (هر بار حدود یک چهارم پیمانه) و خوب هم بزنید. انقدر این کار رو تکرار کنید تا نصف شیر گرم به زرده ها اضافه بشه. بعد همه ی مواد رو به شیرجوش برگردونین و روی حرارت متوسط رو به پایین قرار بدین و مدام با ویسک هم بزنید.
3. بعد از حدود 5 تا 10 دقیقه میبینید که مخلوط غلیظ میشه و شروع به قل زدن می کنه. توی این مرحله مایه ی پودینگ رو از روی حرارت بردارین.
4. شکلات خرد شده، کره و وانیل رو اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا کاملا آب بشن و مایه ی پودینگ یکدست بشه.
5. بعد پودینگ رو از صافی رد کنید و بین ظرف های مورد نظرتون تقسیم کنید. روی پودینگ ها سلفون بکشید و دو ساعت و یا تا زمان استفاده داخل یخچال بگذارید. حتما سلفون رو جوری قرار بدین که با سطح پودینگ تماس داشته باشه و هوا نخوره وگرنه روی دسر یک لایه ی ضخیم تشکیل میشه.
میتونین روی پودینگ ها رو با خامه ی زده شده، میوه ی تازه مثل توت فرنگی یا انار، شکلات خرد شده و … تزئین کنید.
طرز تهیه پودینگ زعفرانی با نشاسته ذرت
پودینگ داریم اونم از نوع زعفرانی فوق العاده لطیف و عالی میشه طعمشم که نگم براتون با مواد وسطش دیگه خود بهشته!
مواد لازم
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۲ لیوان
- شکر ۱/۲ لیوان
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- ارد سفید ۱ قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه ۱/۲ لیوان
- زعفران دم کرده مقداری
- موز ۱ عدد
- ببسکوییت پتی بور چند عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه
وانیل و زرده و شکر و با همزن برقی یا دستی بزنید تا کاملا کرمی و کش دار بشه. وانیل نداشتید دو قاشق گلاب بزنید.
بقیه مواد (شیر و شکر و آردها) را به جز خامه با هم مخلوط میکنیم. مخلوط زرده و شکر و به مواد اضافه و هم میزنیم تا یکدست بشه.
روی شعله متوسط قرار میدهیم و مدام هم میزنیم گرم که شد دو سه قاشق از مواد و به خامه اضافه میکنیم و خوب ترکیب میکنیم و خامه و به مواد پودینگ اضافه میکنیم هم میزنیم تا پودینگ غلیظ بشه.
زیاد غلیظ برندارین چون سرد بشه سفتر میشه. از خامه قنادی هممیتونید استفاده کنید در این صورت مقدار شکر و کم کنید.
نیمی از پودینگ و در لیوان (ظرف پیرکس بزرگ) هممیشه) روش گردو موز و بیسکوییت خرد شده بریزید و مجدد بقیه پودینگ.
تا پودینگ گرمه بریزید تا با گرمای پودینگ بیسکوییت ها نرم بشن. به جای زعفران میتونید وانیل بزنید و طعم وانیلی داشته باشید یا یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو بزنید و طعم پودینگ کاکائویی و داشته باشید.
این پودینگ یا همون دنت خونگی و حتما درستش کنید که خیلی راحت و خوشمزست.
طرز تهیه دسر شکلاتی با نشاسته ذرت
مواد لازم
- شیر مایع سه پیمانه
- نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
- شکر چهار قاشق غذاخوری (بچشید چون سلیقه ایه)
- کره ١٥ گرم (قابل حذفه)
- شكلات تلخ ٧٠ گرم
- خامه سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه
شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو تو یه قابلمه می ریزیم و خوب هم می زنیم، اینکار برای اینه که گلوله گلوله نشه.
بعد شیر سرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه، حالا بزاریدش روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه و کرم نرم و لطیفی بشه، (زیاد روی حرارت نزارید چون سفت میشه)
شکلات تلخ رو هم توش ریختم که شکلاتی تر بشه، خامه و کره هم دمای محیط رو بهش اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم و مرتب هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه.
می ریزیم توی ظرف سرو و اجازه میدیم از حرارت بیفته بعد انتقالش میدیم به یخچال، همین. به همین راحتی و خوشمزه ای.