اگه خواستید یه غذای خوشمزه و متفاوت با سیب زمینی درست کنید، پیشنهادم اینه که این کوفته سیب زمینی سوخاری ساده بدون گوشت و مرغ رو درست کنید. هم خیلی خیلی خوشمزه ست و هم ارزون و ساده و به راحتی آماده میشه. امیدوارم این کوفته سیب زمینی سوخاری رو درست کنید و مورد پسندتون واقع بشه. در ادامه دستور پخت این خوشمزه رو در وبسایت فیدیا بخونید.
مواد لازم برای تهیه کوفته سیب زمینی سوخاری
- 5 عدد سیب زمینی متوسط
- 1 استکان آرد سوخاری (معادل نصف لیوان)
- 1 عدد پیاز سفيد
- نصف بسته جعفری (15 ساقه)
- 3 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- 1 و نیم قاشق مرباخوری نمک (دقت کنید پودر سوخاری شور نباشد اگه پودر سوخاری نمک دارد نیاز به اضافه کردن نمک نیست)
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز پرک شده
- 1 قاشق چایخوری زیره
برای آغشته کردن کوفته ها
- 1 عدد تخممرغ
برای سرخ کردن
- روغن مایع مخصوص سرخ کردن
دستور پخت کوفته سیب زمینی سوخاری بدون گوشت و مرغ
ابتدا پوست سیبزمینیها را گرفته از وسط نصف کرده داخل قابلمه بریزید.
روی آن آب بریزید تا جایی که از سطح سیبزمینیها بالا بیاید و قابلمه را روی اجاق گذاشته آبپز شود.
در طرف دیگر پیاز را ریزریز خرد کرده داخل کاسهای بریزید.
جعفری را هم ریز خرد کنید. با فرو بردن چاقو به سیبزمینیها پخت آنها را کنترل کنید و از روی اجاق بردارید.
بعد از اینکه سیبزمینیها کمی ولرم شدند رنده کنید و داخل ظرفی بریزید.
پیاز و جعفری خرد شده، رب، سیر، آرد سوخاری، فلفل قرمز پرک شده، فلفلسیاه، زیره و نمک را روی آن اضافه کرده با دست خوب ورز دهید.
بعد از اینکه مواد کوفته جمع شد، یک تکه بردارید و با دست گرد کنید. در این مرحله میتوانید دستتان را خیس کنید.
به این ترتیب بدون چسبیدن به دستتان میتوانید کوفتهها را شکل دهید. تا وقتی تمام مواد تمام شود با خیس کردن دستتان به همان صورت شکل دهید.
برای آغشته کردن کوفتهها، تخممرغ را خوب هم بزنید.
کوفتههای حاضر شده را داخل تخممرغ فرو کنید تا هرطرف آنها آغشته شود.
به دلخواه می تونید کوفته ها رو بعد از تخم مرغ داخل آرد سوخاری بغلتونید، اما من این کار رو نکردم.
کوفتهها را داخل روغن پشت و رو کرده سرخ کنید و بصورت گرم سرو کنید.