پوره سیب زمینی با قارچ و پنیر پیتزا و مرغ رو امتحان کردین؟! بریم که درستش کنیم. فوقالعاده خوشمزه و ساده که بچهها هم خیلی خیلی دوستش دارن.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با قارچ و پنیر پیتزا
- سیبزمینی ۵ عدد متوسط
- سینه مرغ ۱ عدد
- قارچ ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- کره ۲ قاشق غذاخوری
- شیر نصف لیوان
- نمک به میزان لازم
- فلفل به میزان لازم
- پودر سیر به میزان لازم
- آویشن به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان دلخواه
آموزش روش تهیه پوره سیب زمینی با قارچ و پنیر پیتزا
ابتدا سیب زمینی هارو میزاریم تا آبپز بشه.
در حین آب پز شدن مواد مرغ و قارچ رو آماده میکنیم، داخل تابه ۱ قاشق غذاخوری روغن و ۱ قاشق غذاخوری کره میریزیم و میزاریم روی حرارت بالا تا داغ بشه.
بعد سینه مرغ، قارچ و فلفل دلمه ای رو که از قبل نگینی خرد کردیم بهش اضافه میکنیم، سپس آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زرد چوبه بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.
به اندازه ای تفت میدیم که آب قارچ و مرغ تبخیر بشه و مرغ ها بپزه. بعد کنار میزاریم.
بعد از آبپز شدن، سیبزمینی هارو پوست میکنم و بهش شیر، کره و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم و همه رو باهم پوره میکنیم.
سیب زمینیها اگه خیلی سرد شدن، گرم کنید بعد مواد رو بهش اضافه کنید که کره خوب باهاش ترکیب بشه.
داخل ظرفی که میخواید بزارید توی فر پوره سیبزمینی رو پهن کنید و مواد مور و قارچ رو داخلش بریزید و روش پنیر پیتزا بریزید.
داخل فر بادمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده میزاریم تا پنیر آب بشه و روش طلایی بشه. نوش جان