پودر چیلی یا ادویه چیلی، ادویهای فوقالعاده تنده و افرادی که غذاهای تند و تیز دوست دارند به خوبی با این ادویه آشنایی دارند و در غذاهای مختلف مثل مرغ سوخاری و به عنوان یکی از مواد اولیه برای مرینیت کردن انواع گوشت ها ازش استفاده میکنند. در ادامه با روش تهیه ادویه چیلی خانگی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه پودر چیلی خانگی
- پودر پاپریکا قرمز 2 قاشق غذاخوری
- پونه کوهی 2 قاشق غذاخوری
- زیره سبز 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر 2 قاشق چایخوری
- پودر پیاز سه چهارم قاشق چایخوری
- فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه پودر چیلی خانگی تند و اسپایسی
مرحله اول، مخلوط کردن ترکیبات ادویه چیلی
برای شروع یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و همه مواد رو داخل کاسه بریزید و با قاشق هم بزنید تا به طور کامل با هم مخلوط بشن. مقدار مواد رو به دلخواه خودتون میتونید نصف یا دو برابر کنید.
مرحله دوم، میکس کردن ترکیبات ادویه چیلی
مواد رو داخل آسیاب بریزید و با هم میکس کنید تا مواد تشکیل دهنده پودر چیلی به طور کامل با هم مخلوط بشن. اگه آسیاب ندارید میتونید مواد رو با گوشتکوب به مدت چند دقیقه بکوبید. از هاون هم میتونید استفاده کنید تا کاملا نرم و پودری بشه.
مرحله سوم، ریختن پودر چیلی خانگی داخل ظرف برای نگهداری
بعد از اینکه مواد رو میکس کردید، حدود 30 ثانیه تا یک دقیقه بعد درب آسیاب رو باز کنید. چون که ممکنه فلفل داخل هوا پخش بشه و باعث ایجاد حساسیت بشه. سپس در آسیاب رو باز کنید و پودر چیلی رو با قاشق به آرومی داخل ظرف های شیشهای تمیز و خشک بریزید و در جال خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید.
پودر چیلی در چه غذاهایی استفاده میشود ؟
پودر چیلی در مزهدار کردن انواع گوشتهای سفید و قرمز و ماهیها استفاده میشه و همچنین یکی از ادویههایی مهم برای مرغ سوخاری تنده. پودر چیلی یکی از ترکیببات اصلیه غذاهای مکزیکیه و به دلیل عطر طعم بینظیری که داره در انواع غذاها استفاده میشه.