پودینگ برنج ترکیه ای یه دسر خوشمزه و ساده هست که سریع آماده میشه و به مواد اولیه زیادی هم نیاز نداره. در ادامه با دستور پخت پودینگ برنج ترکیه ای مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهيه پودينگ برنج تركيه اي
- برنج 1 فنجان
- شیر 2 لیتر
- آب 4 لیوان
- شکر 2 فنجان
- نشاسته گل 2 قاشق غذاخوری
- وانیل یک سوم قاشق چایخوری
- گلاب یک چهارم پیمانه
- خامه صبحانه 1 بسته
روش تهیه پودينگ برنج تركيه ای
مرحله اول، پختن برنج
برای شروع ابتدا برنج رو به همراه آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بذارید تا برنج پخته بشه. در زمان پخت برنج رو هر چند دقیقه هم بزنید. در آخر پخت آب باید کاملا کشیده بشه.
مرحله دوم، اضافه کردن شیر
وقتی که آب برنج به کشیده شد، شیر رو اضافه کنید و وقتی که شیر شروع به جوشیدن کرد، خامه رو اضافه کنید و حدود نیم ساعت زمان بدید برنج با شیر خامه بپزه. در این زمان هر چند دقیقه یک بار مواد رو هم بزنید تا ته نگیره.
مرحله سوم، اضافه کردن شکر
بعد از گذشت نیم ساعت، شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکر آب بشه.
مرحله چهارم، اضافه کردن نشاسته
نشاسته رو داخل نصف لیوان شیر سرد بریزید و حل کنید. سپس به آرومی به مواد اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا نشاسته به طور کامل در مواد باز بشه.
مرحله پنجم، سرو و تزئین
بعد از گذشت حدود 5 دقیقه شعله گاز رو خاموش کنید و پودینگ برنج رو از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل وانیل و گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه.
سپس پودینگ رو در کاسههای مناسب بریزید و وقتی که به دمای اتاق رسید، داخل یخچال بذارید تا خودشو بگیره و سپس سرو کنید. نوش جان
نکات مهم و فوت و فن های پخت پودينگ برنج تركيه اي
- برای درست کردن پودینگ برنج ترکیه ای بهتره از برنج نیم دونه استفاده کنید.
- اگه از برنج کامل استفاده کردید و دونههای برنج له نشده بودن میتونید با گوشتکوب برنج رو خوب بکوبید تا له و یکدست بشه.
- وقتی که شکر رو اضافه میکنید برنج آب میندازه. روی حرارت ملایم برنج رو هم بزنید تا آب برنج کشیده بشه.
- اگر پودینگ خیلی شیرین دوست دارید مقدار شکر رو افزایش بدید.
- به جای وانیل میتونید از عرق هل استفاده کنید.
- برای تزئین پودینگ میتونید در زمان سرو مقداری پودر دارچین روش بپاشید.