پوآچا ساده یه نون خوشمزه ترکیه ای هست که به روش های مختلفی درست میشه. در ادامه با دستور پخت نون پوآچا ساده بدون گوشت و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد. امیدوارم درست کنید و از طعمش لذت ببرید.


مواد لازم برای تهیه پوآچا نرم و لطیف با سس ماست

  • شیر ولرم ۱ لیوان ( اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر است)
  • روغن مایع ۱ لیوان
  • آب ولرم نصف لیوان
  • خمیر مایه خشک فوری ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • آرد سفید قنادی ۴ پیمانه ( تحت کنترل و به تدریج اضافه شود)

مواد لازم برای سس

  • ماست ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع نصف استکان کمرباریک ترک
  • سیاهدانه ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری ( میتونید کمتر بریزید یا حذف کنید بنا به ذائقتون)
  • تخم مرغ ۱ عدد

سایز قالب ۳۲ سانتیمتری برای پخت این نون مناسبه.


طرز تهیه نان پواچا ساده بدون گوشت

طرز تهیه نان پواچا ساده ترکیه با سس ماست
برای شروع ابتدا در ظرفی آب و شکر رو بوسیله همزن دستی کاملا حل کرده، خمیرمایه و شیر رو اضافه کرده و کمی هم میزنیم.

روغن رو هم اضافه کرده به هم زدن ادامه میدیم. سپس نمک رو اضافه کرده، آرد رو الک کرده و کم کم و تحت کنترل اضافه میکنیم و ورز میدیم تا زمان یکه خمیر نرمی حاصل بشه که به دست نچسبه.

سپس خمیر رو در ظرف چرب شده قرار داده، روی اون رو با سلفون پوشانده و در مکان نسبتا گرمی حدود یک ساعت استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه.

بهتره خمیر رو روز قبل آماده کنید و فردای اون روز سس رو آماده کنید و پوآچا رو بپزید که در این صورت خمیر رو در کیسه فریزری در یخچال قرار داده و نیم ساعت قبل طبخ بیرون یخچال بذارید.

خمیر رو دوباره دو سه دقیقه ورز داده، هوای اون رو گرفته و به قطعات مساوی تقسیم کرده و گرد میکنیم و پونه میگیریم.

داخل قالب نسوز که سطح اون چرب کردیم چانه های کوچک رو میچینیم و با دست مقدار خیلی کمی پرس میکنیم. تا حدی فشار میدیم که سطح چونه ها صاف بشه و کف قالب رو پر کنه.

دستور پخت پوآچا ساده بدون گوشت

برای سس همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی خمیر ریخته و سس رو یکنواخت سطح خمیر میزنیم.

طرز تهیه نان پوآچا پنبه ای و اسفنجی

قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا بپزه. حدود نیم ساعت کافیه، ولی بستگی به نوع فر هم داره.

اگر روی پوآچا هنوز خام بود چند دقیقه گریل رو روشن کنید. نوش جان