اینم از آموزش پیتزا با گوشت تکه ای خونگی خیلی خیلی خوشمزه. از بافت خمیرش که نگم براتون خیلی ترد و سبک و خوشبافته، حتماً امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با گوشت تکه ای
برای خمیر پیتزا
- شیر ولرم 1 لیوان
- آب ولرم 1/2 لیوان
- خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری سر پر
- شکر 1 قاشق غذاخوری سر خالی
- نمک 1 قاشق چایخوری سر پر
- روغن مایع 1/2 لیوان
- آرد سفید قنادی تقریباً 4 لیوان
برای مواد پیتزا
- گوشت تکه ای ریز خرد شده 200 گرم
- فلفل دلمه (نگینی خورد شده) 2 عدد
- قارچ (اسلایسی خرد شده) 200 گرم
- پنیر پیتزا 250 تا 300 گرم
- ذرت 2 قاشق غذاخوری
- پودر سیر و پیاز به مقدار لازم
- پودر آویشن به مقدار لازم
- ادویه ایتالیایی به مقدار لازم
- ادویه گوشت قرمز به مقدار لازم
- نمک و پولبیبر به مقدار لازم
- سس کچاپ به مقدار لازم
دستور پخت پیتزا با گوشت تکه ای
برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا شیر، آب، خمیر مایه و شکر رو با هم داخل یه ظرف نسبتاً بزرگ ترکیب کرده و دربش رو میزارم تا عمل بیاد.( به مدت 10 دقیقه تا یه ربع)
توی این مدت آرد رو الک می کنم و نمک رو بهش اضافه می کنم وقتی خمیر مایه عمل اومد ( تقریباً دو برابر میشه یا روش کف می کنه)
روغن و خمیرمایه رو به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنم و ورز می دم یه کم که ورز دادم منتقلش می کنم به صفحه کار و 100 بار میکوبم به صفحه تا خمیر خوب یک دست بشه میتونید به جای این کار خوب ورزش بدید. حالا میزارم داخل یه کاسه و روشو سلفون می کشم و میزارمش یه جای گرم تا استراحت کنه و پف کنه به مدت یک تا دو ساعت.
گوشت تکه ای ریز شده رو سرخ می کنم وقتی آبش بخار شد بهش فلفل دلمه ای و قارچ و ادویه ها رو اضافه می کنم و میزارم تا آبش بخار بشه و خشک بشه حالا یه کم سس کچاپ رو بهش اضافه می کنم و تمام.
وقتی خمیرم پف کرد و تقریباً دو برابر شد داخل سینی چرب شده پیتزام پهنش می کنم به طوری که خمیر یه لایهی نازک باشه.
حالا روش یه مقدار سس کچاپ پخش می کنم باید سس کل خمیر رو بپوشونه یه کم پنیر پیتزا روش میریزم و مایه پیتزا رو بهش اضافه می کنم نباید مایه زیاد حجیم باشه حالا روی مایه پیتزا مقداری ذرت میریزم و بهش پنیر پیتزا اضافه می کنم.
باید پنیر روی کل پیتزا رو بپوشونه و تمام. میزارمش داخل فر تا بپزه وقتی روش طلایی شد از فر درش میارم و میزارم یه کم خنک بشه و تمام.
امیدوارم که درستش کنید و باب میل تون باشه.