پیراشکی شکم پر شکلاتی لقمه ای یه پیراشکی متفاوته که به شکل دایره ای درست میشه و همچنین مغزدار و شکلاتیه. پیشنهاد می‌کنم‌ این پیراشکی مغزدار رو حتما امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه پیراشکی شکم پر شکلاتی

مواد لازم برای تهیه خمیر پیراشکی

  • شیر 1 استکان (استکان کمرباریک ترک، یا نصف لیوان دسته دار)
  • آب نصف استکان (یک چهارم لیوان)
  • روغن‌ مایع نصف استکان (یک چهارم لیوان)
  • شکر 3 قاشق‌ غذاخوری
  • نمک 1 قاشق‌ چای‌خوری
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • خمیرمایه 1 قاشق مربا خوری (یا خمیرمایه خشک فوری 10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
  • آرد 2 تا 3 لیوان

مواد لازم برای تهیه کرم شکلاتی

  • خامه صبحانه 100 گرم
  • شکلات تخته ای 120 گرم
  • پودر قند برای روی پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی مغزدار شکلاتی لقمه ای دایره ای با خمیر مایه

طرز تهیه پیراشکی شکم پر شکلاتی لقمه ای دایره ای با خمیر مایه
برای شروع ابتدا سس شکلاتی را حاضر کنید، چون باید داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.

خامه را گرم کنید (نجوشد) و شکلات‌ها را خرد کرده داخل خامه ریخته هم بزنید تا شکلات آب شود.

داخل یخچال بذارید تا کاملاً خنک شده و سفت شود، هر از گاهی هم بزنید.

برای تهیه خمیر، شیر را گرم کنید (ولرم شود).

شیر ولرم، آب ولرم، تخم مرغ، روغن مایع، شکر، نمک و خمیر مایه را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید (خمیر مایه خشک فوری نیاز به عمل آوردن ندارد اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید.)

آرد را کم کم و با کنترل اضافه کنید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود اگر خمیر به دست میچسبد در حدود دو قاشق ارد به خمیر اضافه کنید و ورز داده خمیر را جمع کنید.

روی خمیر را بپوشانید و حدود 1 ساعت استراحت بدید. خمیر عمل آمده را کمی ورز بدید و به چانه های کوچکتر از نارنگی جدا کرده گرد کنید روی سینی که آرد پاشیده اید بچینید و روی آنها را با دست کمی صاف کنید سپس روی چانه ها را بپوشانید و به همان صورت کمی استراحت دهید (حدود 15 دقیقه).

سپس مقدار زیادی روغن داخل ماهیتابه بریزید و خوب داغ کنید سپس حرارت را کم کنید، تمام خمیرهای پیراشکی را پشت و رو داخل روغن سرخ کنید.

داغ بودن کامل روغن برای جذب نکردن روغن خیلی مهم است.

سپس برای اینکه کاملاً مغزپخت شوند لازم است در حرارت کم سرخ کنید. (حرارت خیلی کم نباشد کم رو به متوسط)

خمیرهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید. بعد از اینکه خنک شدند سطح آنها را با پودر قند بپوشانید.

وسط آنها را سوراخ کنید. کرم کاملاً خنک و سفت شده‌ی داخل یخچال را در قیف خامه‌زنی ربخته و داخل پیراشکی ها را پر کنید. نوش جان