ترشی قارچ و زیتون و ذرت یک ترشی ساده اما بسیار خوشمزه هست. اگه تا به حال این ترشی رو درست نکردید، حتما یک بار قارچ و زیتون و ذرت رو درست کنید تا طعم فوق‌العاده این ترشی رو تجربه کنید.


مواد لازم برای تهیه قارچ و زیتون و ذرت

  • قارچ نیم کیلو
  • زیتون بدون هسته نیم کیلو
  • ذرت پخته 1 لیوان
  • فلفل دلمه‌ای رنگی 2 عدد
  • روغن زیتون نصف لیوان
  • سرکه 1 لیوان
  • آب گوجه فرنگی 2 لیوان
  • پودر انبه 1 قاشق غداخوری سر خالی (به دلخواه)
  • فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی

طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی مرحله به مرحله

مرحله اول، آماده کردن آب گوجه فرنگی

حدود 1 کیلوگرم گوجه فرنگی رو شسته و خشک کنید. گوجه فرنگی ها رو خرد کنید یا رنده کنید، داخل ظرفی در دار بریزید و مقداری نمک به گوجه‌ها اضافه کنید. درب ظرف رو ببندید و حدود 2 تا 3 روز بعد گوجه‌ها رو از صافی رد کنید تا آب گوجه صاف بشه.


مرحله دوم، خرد کردن مواد ترشی

قارچ و فلفل دلمه‌های رنگی رو شسته و روی پارچه نخی بریزید تا خشک بشن و آب نداشته باشن. وقتی که خوب خشک شدن، قارچ و فلفل دلمه رو به صورت نگینی خرد کنید.
سپس زیتون‌های بدون هسته رو به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

ترشی قارچ و فلفل دلمه ای


مرحله سوم، مخلوط کردن مواد

قارچ، زیتون و فلفل دلمه رو داخل ظرف بزرگی بریزید و سپس ذرت پخته یا کنسروی، روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل رو به مواد اضافه کنید و مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.

ترشی قارچ و زیتون


مرحله چهارم، مخلوط کردن سرکه و آب گوجه فرنگی

در این مرحله سرکه و آب گوجه فرنگی و کمی نمک را داخل داخل قابلمه بریزید. قابلمه رو روی حرارت قرار بدید و وقتی که مخلوط سرکه و آب گوجه فرنگی به جوش اومد، حرارت رو کم کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان بدید تا سرکه و آب گوجه فرنگی بجوشه، سپس قابلمه رو از روی حرارت بردارید و زمان بدید تا خنک بشه.


مرحله پنجم، مخلوط کردن سس با مواد

وقتی که مخلوط کردن سرکه و آب گوجه فرنگی خنک شد، داخل کاسه بریزید و با سایر مواد مخلوط کنید. سپس ترشی رو داخل ظرف های شیشه‌ای کوچک بریزید. ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی رو در جای خشک و خنک نگهداری کنید و حدود هفته زمان بدید تا ترشی به طور کامل جا بیفته.


نکات مهم در درست کردن ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی

  • کردن ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی رو به مقدار کم درست کنید تا زیاد نمونه، چون که این ترشی ماندگاری زیادی نداره.
  • اندازه تندی ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی به سلیقه شما بستکی داره و می‌تونید برای رسیدن به مقدار تندی مورد نطرتون، قلقل ترشی رو کم یا زیاد کنید.

روش دوم تهیه ترشی قارچ و زیتون

مواد لازم
  • زیتون حلقه ای خرد شده
  • نمک و فلفل
  • روغن زیتون
  • سرکه
  • فلفل دلمه ای تف داده
  • قارچ تف داده با آبلیمو (برای جلوگیری از تیره شدن رنگ قارچ)
  • ذرت
  • سیر
  • هویج خرد شده
  • ترخون و مرزه (دلخواه) یک قاشق
طرز تهیه

مقدار مواد اختیاری ست و به ذائقه شما بستگی دارد. اما مقدار سرکه با روغن زیتون برابر است. همه ی مواد خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. نمک و فلفل را اضافه کرده. سپس سرکه و روغن زیتون مخلوط شده را روی مواد میریزیم. به همین راحتی ترشی ما آمادست. برای اینکه طعم‌ها باهم مخلوط شوند میتونیم به مدت یک روز در یخچال قرار بدیم و سپس میل کنیم. نوش جان


همچنین بخوانید: