ترشی قارچ و زیتون و ذرت یک ترشی ساده اما بسیار خوشمزه هست. اگه تا به حال این ترشی رو درست نکردید، حتما یک بار قارچ و زیتون و ذرت رو درست کنید تا طعم فوقالعاده این ترشی رو تجربه کنید.
مواد لازم برای تهیه قارچ و زیتون و ذرت
- قارچ نیم کیلو
- زیتون بدون هسته نیم کیلو
- ذرت پخته 1 لیوان
- فلفل دلمهای رنگی 2 عدد
- روغن زیتون نصف لیوان
- سرکه 1 لیوان
- آب گوجه فرنگی 2 لیوان
- پودر انبه 1 قاشق غداخوری سر خالی (به دلخواه)
- فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی
مرحله اول، آماده کردن آب گوجه فرنگی
حدود 1 کیلوگرم گوجه فرنگی رو شسته و خشک کنید. گوجه فرنگی ها رو خرد کنید یا رنده کنید، داخل ظرفی در دار بریزید و مقداری نمک به گوجهها اضافه کنید. درب ظرف رو ببندید و حدود 2 تا 3 روز بعد گوجهها رو از صافی رد کنید تا آب گوجه صاف بشه.
مرحله دوم، خرد کردن مواد ترشی
قارچ و فلفل دلمههای رنگی رو شسته و روی پارچه نخی بریزید تا خشک بشن و آب نداشته باشن. وقتی که خوب خشک شدن، قارچ و فلفل دلمه رو به صورت نگینی خرد کنید.
سپس زیتونهای بدون هسته رو به صورت حلقهای خرد کنید.
مرحله سوم، مخلوط کردن مواد
قارچ، زیتون و فلفل دلمه رو داخل ظرف بزرگی بریزید و سپس ذرت پخته یا کنسروی، روغن زیتون، پودر انبه، نمک و فلفل رو به مواد اضافه کنید و مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم، مخلوط کردن سرکه و آب گوجه فرنگی
در این مرحله سرکه و آب گوجه فرنگی و کمی نمک را داخل داخل قابلمه بریزید. قابلمه رو روی حرارت قرار بدید و وقتی که مخلوط سرکه و آب گوجه فرنگی به جوش اومد، حرارت رو کم کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان بدید تا سرکه و آب گوجه فرنگی بجوشه، سپس قابلمه رو از روی حرارت بردارید و زمان بدید تا خنک بشه.
مرحله پنجم، مخلوط کردن سس با مواد
وقتی که مخلوط کردن سرکه و آب گوجه فرنگی خنک شد، داخل کاسه بریزید و با سایر مواد مخلوط کنید. سپس ترشی رو داخل ظرف های شیشهای کوچک بریزید. ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی رو در جای خشک و خنک نگهداری کنید و حدود هفته زمان بدید تا ترشی به طور کامل جا بیفته.
نکات مهم در درست کردن ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی
- کردن ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی رو به مقدار کم درست کنید تا زیاد نمونه، چون که این ترشی ماندگاری زیادی نداره.
- اندازه تندی ترشی قارچ و زیتون و ذرت با آب گوجه فرنگی به سلیقه شما بستکی داره و میتونید برای رسیدن به مقدار تندی مورد نطرتون، قلقل ترشی رو کم یا زیاد کنید.
روش دوم تهیه ترشی قارچ و زیتون
مواد لازم
- زیتون حلقه ای خرد شده
- نمک و فلفل
- روغن زیتون
- سرکه
- فلفل دلمه ای تف داده
- قارچ تف داده با آبلیمو (برای جلوگیری از تیره شدن رنگ قارچ)
- ذرت
- سیر
- هویج خرد شده
- ترخون و مرزه (دلخواه) یک قاشق
طرز تهیه
مقدار مواد اختیاری ست و به ذائقه شما بستگی دارد. اما مقدار سرکه با روغن زیتون برابر است. همه ی مواد خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. نمک و فلفل را اضافه کرده. سپس سرکه و روغن زیتون مخلوط شده را روی مواد میریزیم. به همین راحتی ترشی ما آمادست. برای اینکه طعمها باهم مخلوط شوند میتونیم به مدت یک روز در یخچال قرار بدیم و سپس میل کنیم. نوش جان
همچنین بخوانید: