تارت با بیسکویت پتی بور، اینم از یک دسر شیک و خوشمزه که نیاز به فر هم نداره! پیشنهاد می کنم این دسر خوشمزه و شیک رو که روش تهیه راحتی هم داره حتما یک بار امتحان کنید. امیدوارم این آموزش آشپزی وبسایت فیدیا مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه تارت با بیسکویت پتی بور
- بیسکویت پتی بور ساده یک بسته
برای لایه اول
- شکر نصف پیمانه
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- آرد ۳ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
- شیر ۳ پیمانه
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل مایه کمی یا پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
برای لایه دوم
- شکر نصف پیمانه
- نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- آرد ۳ قاشق غذاخوری
- شیر ۳ پیمانه
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
برای سس شکلات
- آب ۱ پیمانه
- شکر یک و نیم قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو یک و نیم قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت یک و نیم قاشق غذاخوری
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- شکلات ۷۵ گرم
طرز تهیه تارت بیسکویت پتی بور
نکته: سایز قالب کمربندی ۲۶ سانتی هست. میتونید از رینگ متحرک گرد و یا مربعی هم استفاده کنید.اگر قالب مربعی بود نیازی به تیکه کردن بیسکویت هم نیست.
برای شروع ابتدا بیسکویت های پتی بور رو ته قالب چیده و هر قسمت نیاز شد اونها رو تیکه میکنیم.اطراف دیواره رو هم یک ردیف بیسکویت میچینیم.
در قابلمه همه مواد مورد نیاز لایه اول رو به غیر از وانیل و کره ریخته و با همزن دستی خوب هم میزنیم،سپس روی شعله متوسط قرار داده به هم زدن ادامه میدیم تا به غلظت فرنی بشه.
کره و وانیل رو اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنیم و سریع هم میزنیم تا کره به خورد مواد بره.
مواد رو در قالب ریخته و صاف و یکدست میکنیم.قالب رو در دمای آشپزخانه قرار میدیم تا یکی دو ساعت تا کامل ببنده (برای سرعت عمل بیشتر در یخچال هم میتونید بذارید).
مواد لایه دوم رو به غیر از کره و وانیل در قابلمه ریخته و هم میزنیم تا نشاسته حل بشه.قابلمه رو روی شعله متوسط قرار داده مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه.
شعله رو خاموش کرده در حالیکه مواد داغ هست، کره و وانیل رو اضافه کرده هم میزنیم. مواد رو روی لایه اول ریخته و در یخچال قرار میدیم.برای تهیه سس شکر، پودر کاکائو و نشاسته رو مخلوط کرده، آب رو اضافه کرده هم میزنیم.
سپس مواد رو روی شعله متوسط قرار داده مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه. یک دقیقه آخر کره و شکلات ساطوری شده رو اضافه کرده هم میزنیم.سس شکلات رو روی لایه دوم که که کاملا سرد شده و خودش رو گرفته ریخته، و قالب رو در یخچال بمدت ۳ ساعت قرار میدیم. برای سرو با ترافل و مروارید خوراکی تزئین میکنیم.
نوش جان