بهترین براونی به نظرم براونی بادام زمینی هست. یه براونی با طعم کره بادام زمینی! به به چه براونی میشه! خوش بافت و خوش رنگ با رویه بسیار! یه براونی جذاب و خوشمزه برای عاشقان کره بادوم زمینی!
مواد لازم برای تهیه کیک براونی بادام زمینی
برای خمیر کره بادام زمینی
- 50 گرم کره نرم
- نصف فنجان کره بادام زمینی (100 گرم)
- شکر قهو ه ای نصف پیمانه (90 گرم)
- 2 قاشق غذاخوری شکر سفید (30 گرم)
- تخم مرغ
- یک لیوان آرد (130 گرم)
برای براونی
- 150 گرم کره
- 200 گرم شکلات تلخ 70%
- 3 عدد تخم مرغ
- یک فنجان شکر قهو ه ای (200 گرم)
- 1/4 فنجان شکر سفید (50 گرم)
- 1/2 فنجان کاکائو (70 گرم)
- یک لیوان آرد (130 گرم)
- نصف قاشق چایخوری نمک
برای تزئین
- کره بادام زمینی
- بادام زمینی بو داده
طرز تهیه کیک براونی بادام زمینی
با آماده کردن خمیر شروع می کنیم. کره، کره بادام زمینی، شکر سفید و قهو ه ای را در یک کاسه بریزید، با همزن حدود یک دقیقه با هم مخلوط کنید.
یک عدد تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، در آخر آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید تا زمان استفاده کناری بگذارید.
در یک کاسه، شکلات تلخ و کره را با هم آب کنید و کنار بگذارید.
در کاسه همزن تخم مرغ ها و نمک را بزنید و کم کم شکر قهو ه ای و شکر سفید را اضافه کنید تا مخلوط پفکی و سبکی به دست آید.
شکلات و کره ذوب شده را کم کم داخل کاسه بریزید، آرد وپودر کاکائو را اضافه کرده و به آرامی مخلوط می کنیم تا مخلوط یکدستی به دست آید.
در قالبی به قطر 28 یا قالب مستطیلی متوسط، نصف را فرض کنید.
از مقدار خمیر کره بادام زمینی درست کنید و ته آن را صاف کنید و خمیر براونی را روی آن قرار دهید و صاف کنید.
کمی کره بادام زمینی پخش کنید و تکه هایی از خمیر کره بادام زمینی و بادام زمینی بو داده را بپاشید.
براونی ها را در فری که از قبل با حرارت بالا و پایین 180 درجه گرم کرده اید، حدود 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان داخل آن گذاشته شده و خرده های مرطوب آن بیرون بیاید، قرار دهید.
بیرون بیاورید و خنک کنید تا به دمای اتاق خنک شود و به برش های مساوی تقسیم کنید، لذت ببرید!