پاستا با سس کدو حلوایی یه پاستای سبزیجات خوشمزه و گیاهیه که برای افرادی که دنبال یه غذای جدید هستن خیلی خوبه.

شاید منم دیگه اون نوع مرسومش که با گوشت هست و قرمز رنگ دیگه درست نکنم از بس که این مدلی خوشمزه و خوشطعم شده بود. برای افرادی که مزه کدو دوست ندارن و فقط می خوان از خاصیتش استفاده کنند، خیلی خوبه چون با وجود سیر مزه کدو اصلا غالب نیست.

اصلا کدوحلوایی تو همه چیز معجزه میکنه هم کیک هم نون هم غذاهای مختلف. پس از وجود این خوشمزه نارنجی رنگ تعجب نکنید و غافل نشید.

مقدار اسفناج و کدو کاملا سلیقه ایه و هر مقدار تمایل داشتین مصرف کنید.

کلا در انواع پاستاها میزان موادی که برای تهیه سس بکار میره سلیقه ای هست و میتونید حتی با ذائقه خودتون کم و زیاد کنید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با سس کدو حلوایی

  • پاستا نصف بسته
  • پوره کدوحلوایی 3 قاشق غذاخوری سر پر
  • پنیر فتا یا سفید 100 گرم
  • اسفناج پخته 1 قاشق غذاخوری
  • قارچ 200 گرم
  • نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

دستور پخت پاستا با سس کدو حلوایی

طرز تهیه پاستا با سس کدو حلوایی و اسفناج

برای تهیه سس این غذا ابتدا سه چهار حبه سیر رو تفت بدین.

سپس سه قاشق غذاخوری سر پر پوره کدوحلوایی (پخته شده) رو تفت بدید. ۱۰۰ گرم پنیر فتا یا سفید و یه قاشق اسفناج پخته هم تفت بدین.

حدود ۲۰۰ گرم قارچ اسلایس و تفت داده یا بلانچ شده به عنوان پروتئین گیاهی به این غذا اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید.

برای رقیق کردن سس پاستا، آب پاستایی که در حال جوشیدنه، بهترین گزینه هست، اما میتونید از آب جوش هم استفاده کنید. نمک و فلفل سیاه و آویشن از ادویه های این سس هست و بهترین چاشنی هم آبلیموی تازه هست.

پاستای آبکش شده رو با سس مخلوط و سپس نوش جان کنید.

بازم میگم این نوع پاستا خیلی خوشمزه میشه من که عاشقش شدم، امیدوارم شما هم دوست درست کنید و داشته باشین.


طرز تهیه پاستا با سس اسفناج

یدونه پیاز رو ریز خرد میکنیم و با روغن کنجد یا زیتون تفت‌میدیم تا طلایی بشه و بعد کمی اسفناج خرد شده بهش اضافه میکنیم و خوب تفتش میدیم!

ادویه نمک و فلفل بهش اضافه میکنیم، تفت‌میدیم.

در صورت تمایل یه استاک گوشت یا مرغ یا سبزیجات رو با کمی آبجوش مخلوط و بهش اضافه میکنیم.

۲ قاشق غذاخوری خامه رو با ۱ لیوان شیر خوب مخلوط و کم کم به اسفناج اضافه میکنیم و میزاریم مواد باهم خوب بپزه و غلیظ بشه.

اسپاگتی رشته ای رو در آب جوش و نمک خوب پخته آبکش میکنیم و با کمی کره در تابه تفت‌میدیم در ظرف کشیده و سس اسفناج رو روش میریزیم و با پرک بادوم تفت داده شده یا گردوی خرد شده تزئین‌ میکنیم. نوش جان امیدوارم بپزید و لذت ببرید.