کاسرول پاستا (Pasta casserole) نوعی غذا و پیش غذا که در تهیه این غذا می تونید از انواع مواد خوراکی استفاده کنید. یک غذای آلمانی خوشمزه!

مواد لازم برای تهیه کاسرول پاستا آلمانی برای ۳ تا ۴ نفر

  • پاستا نصف بسته
  • گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۵ تا ۶ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • فلفل دلمه نصف عدد
  • ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و پاپریکا، پودر سیر، آویشن به میزان لازم
  • رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به میزان دل خواه
  • پنیر چدار به میزان دل خواه
  • آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر گرم ۱ لیوان

طرز تهیه کاسرول پاستا با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کاسرول پاستا آلمانی با گوشت چرخ کرده

پاستا رو در آب جوش ریختم و پخت آبکش کردم .

پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو ریختم و با هم تفت دادم. قارچ خرد شده رو هم ریختم و بعد از تفت خردن، هویج رنده شده رو اضافه کردم.

ذرت، فلفل دلمه ای خرد شده، جعفری خرد شده رو هم ریختم. نمک و فلفل و پاریکا و پودر سیر و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم و بعد از اینکه تفت خرد، از حرارت برداشتم.

کمی پنیر پیتزا ریختم و ترکیب کردم.

برای سس آرد رو روی حرارت کم تفت دادم . کره رو ریختم و با هم کمی تفت دادم. شیر گرم رو کم کم‌ و به تدریج اضافه کردم و مرتبا هم زدم. نمک و فلفل هم ریختم و تا زمانی که به غلظت برسه روی حرارت موند.

در طرف دل خواه کفش از سس سفید ریختم. پاستا رو کامل پخش کردم و کمی پنیر پیتزا و مواد گوشتی رو ریختم و روش سس سفید ریختم و به دل خواه پنیر چدار قرار دادم.

ظرف رو در فر ۱۸۰ درجه، ۲۵ دقیقه قرار دادم.