کاسرول پاستا (Pasta casserole) نوعی غذا و پیش غذا که در تهیه این غذا می تونید از انواع مواد خوراکی استفاده کنید. یک غذای آلمانی خوشمزه!
مواد لازم برای تهیه کاسرول پاستا آلمانی برای ۳ تا ۴ نفر
- پاستا نصف بسته
- گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۵ تا ۶ عدد
- هویج ۱ عدد
- فلفل دلمه نصف عدد
- ذرت ۳ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و پاپریکا، پودر سیر، آویشن به میزان لازم
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا به میزان دل خواه
- پنیر چدار به میزان دل خواه
- آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- شیر گرم ۱ لیوان
طرز تهیه کاسرول پاستا با گوشت چرخ کرده
پاستا رو در آب جوش ریختم و پخت آبکش کردم .
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو ریختم و با هم تفت دادم. قارچ خرد شده رو هم ریختم و بعد از تفت خردن، هویج رنده شده رو اضافه کردم.
ذرت، فلفل دلمه ای خرد شده، جعفری خرد شده رو هم ریختم. نمک و فلفل و پاریکا و پودر سیر و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم و بعد از اینکه تفت خرد، از حرارت برداشتم.
کمی پنیر پیتزا ریختم و ترکیب کردم.
برای سس آرد رو روی حرارت کم تفت دادم . کره رو ریختم و با هم کمی تفت دادم. شیر گرم رو کم کم و به تدریج اضافه کردم و مرتبا هم زدم. نمک و فلفل هم ریختم و تا زمانی که به غلظت برسه روی حرارت موند.
در طرف دل خواه کفش از سس سفید ریختم. پاستا رو کامل پخش کردم و کمی پنیر پیتزا و مواد گوشتی رو ریختم و روش سس سفید ریختم و به دل خواه پنیر چدار قرار دادم.
ظرف رو در فر ۱۸۰ درجه، ۲۵ دقیقه قرار دادم.