اگه خواستین یه طعم متفاوت و خوشمزه از مرغ رو امتحان کنین خورشت کوفته مرغ با یه سس بادمجون بی نظیر رو به شدت بهتون پیشنهاد می کنم. مخصوصا برای کسایی که غذای بادمجونی دوست دارن یه انتخاب عالیه!
مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ با سس بادمجان
- مرغ ۲ تکه (ران یا سینه، من از ترکیب ران و سینه استفاده کردم)
- پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز ۱ عدد درشت
- بادمجون ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سرپر
- گوجه فرنگی ۳ عدد درشت
- ادویه برای کوفته شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرسیر و پاپریکا
- ادویه برای سس بادمجون شامل نمک، فلفل سیاه و پودرسیر
طرز تهیه خورش کوفته مرغ با سس بادمجون
برای شروع ابتدا گوشت رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و بعد با پیاز و پودرسوخاری و نمک و فلفل و زردچوبه و پودرسیر و پاپریکا داخل غذاساز یا خردکن میریزیم حسابی چرخ می کنیم.
بعد دستمونو خیس می کنیم کوفته ها رو تو دستمون فرم میدیم و تو روغن باحرارت کم سرخ می کنیم روی کوفته ها هنگام سرخ شدن کمی زعفرون می ریزیم.
سپس کوفته ها که سرخ شدن، تو همون تابه بادمجونارو که پوست گرفتیم و خرد کردیم با روغن و کمی آب و مقداری نمک درشو میذاریم که بادمجونا هم نرم بشن و هم سرخ بشن.
بعد بادمجونا رو له می کنیم. حالا تو تابه گوجه های پوره شده رو اضافه می کنیم تا آبش کشیده بشه بعد بهش رب گوجه و کمی روغن اضافه می کنیم تا رب رنگ باز کنه.
بعد بهش بادمجون های له شده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل سیاه و پودر سیر میزنیم. دو سه دقیقه صبر می کنیم تا مزه ها به خرد هم برن بعد حرارت رو خاموش می کنیم.
اول سس رو تو ظرف سرو میریزیم، بعد کوفته ها رو روی سس می چینیم و تمام. درکنار پلو زعفرونی بی نهایت جذاب میشه. نوش جان
می تونین به جای کوفته مرغ از کوفته گوشت قرمز هم استفاده کنین.