پاری برست یه شیرینی فرانسوی خاص و خوشمزه! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه پاری برست

خمیر شو (دستورش اینجا هست) (با این دستور دو پاری برست به قطر ۲۰ خواهد شد)

برای رومال

  • تخم مرغ یک عدد
  • آب یک قاشق غذاخوری
  • بادام پرک مقداری

کرم پرالین

  • آب ۴۵ گرم
  • شکر ۷۰ گرم
  • شربت ذرت ۶۰ گرم (شربت ذرت همان کرن سیروپ هست)
  • فندق تست شده ۶۰ گرم
  • بادام تست شده ۶۰ گرم
  • نمک دریا یک چهارم قاشق چایخوری (در صورتی استفاده از از نمک دریا: یک هشتم قاشق چایخوری)
  • جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری

کرم موسیلین

  • کره ۲۲۵ گرم
  • کرم پاتیسیر (دستور اینجا هست)

طرز تهیه شیرینی پاری برست

طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی

سینی فر را چرب کنید.

داخل قابلمه با دیواره بلند اب، شکر، شربت ذرت، فندق، بادام و نمک را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر ذوب و در نهایت قهوه ای شود و به دمای ۱۶۰ درجه برسد (حدودا ده دقیقه طول می کشد.)

پاری برست

از حرارت برداشته سریع جوش شیرین را اضافه کنید (کف می کنند) سریع زیر و رو کنید تا همه قسمت ها کف کند داخل سینی فر چرب شده پهن کنید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

شیرینی پاری برست

سپس تکه تکه کرده داخل غذاساز اول پودر کنید و سپس اجازه دهید به حالت خمیری (مشابه کره بادام زمینی) در بیاید پرالین آماده است.

روی کاغذ روغنی یک دایره به قطر ۲۰ سانت کشیده، کاغذ را وارونه داخل سینی بگذارید.

دستور پاری برست
از خمیر شو با قیف و ماسوره سه حلقه پایپ کنید(دو حلقه درون هم یک حلقه روی ۲ حلقه زیری)

آموزش شیرینی پاری برست

با انگشت خیس شده فاصله های احتمالی را فیکس کنید.

روی پاریس برست از رومال تخم مرغ + آب زده با پرک بادام پوشش بدید.

آموزش پاری برست فرانسوی

دقت کنید قطر دایره پاری برست از ۲۰ سانت بیشتر نباشه چون احتمال فرو رفتنش هست (قطر ۱۰-۱۲ سانت خیلی راحت تر هست)

سینی را داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا پف کرده و قهوه ای شود.

طرز تهیه شیرینی پاریس برست فرانسوی
سپس فر را خاموش کرده و درب فر را کمی باز کرده و نیم ساعت دیگر هم صبر کنید تا کاملا خنک شود.

نکات مهم شیرینی پاریس برست فرانسوی

کره را با سر پدال همزن بزنید تا سبک و حجیم شود (۵ دقیقه)

پرالین را اضافه کرده حدودا ۳ دقیقه دیگر هم بزنید.

در ادامه کرم پاتیسیر را کم کم به ترکیب بالا اضافه کرده و هم بزنید.

در آخر با سر بالونی همزن برای (حجم دادن) حدودا ۳ دقیقه دیگر هم بزنید تا یک کرم حجیم و لطیف به دست بیاورید.

پاری برست را با چاقو اره ای به دو لایه برش دهید.

از کرم موسیلین داخل لایه پایینی پایپ کرده قسمت بالایی پاری برست را به آرامی روی آن قرار دهید و پودر قند بپاشید.

نوش جان