پاناکوتا ژله ویترینی یه دسر شیک و خوشمزه که زیبایی چیدمان پذیرایی تون رو دو چندان میکنه! این دسر ویترینی هم طعم بینظیری داره هم با گل های رز پاناکوتا ظاهر شیک و قشنگی داره‌!

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا ژله ویترینی

  • شیر ۴ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • خامه قنادی ۲۰۰ گرم
  • ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • رنگ ژله ای زرد مقدار کم یا زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
  • ژله آلوئه ورا ۱ بسته

طرز تهیه پاناکوتا ژله ویترینی

طرز تهیه پاناکوتا ژله ویترینی

برای شروع ژلاتین با نصف لیوان اب سرد ترکیب کنید و ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش ترکیب کنید و هر دو روی بخار غیرمستقیم کتری بزارید تا تمام ذرات کاملا حل شوند.

مخلوط شیر و شکر روی حرارت ملایم قرار بدین تا ذرات شکر حل بشه (ولی شیر به جوش نیاد)

خامه قنادی (حتما باید هم دمای محیط باشه) رو با کمی شیر ترکیب کنید تا هم دما بشن و بعد به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید.

وانیل و ژلاتین به شیر اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا خنک بشه.

ژله هم اجازه بدین کاملا خنک بشه.

به مقداری پاناکوتا زعفران یا رنگ ژله ای اضافه کنید.‌

مقدار از پاناکوتا زرد داخل قالب مولد گل بریزید و بزارید یخچال تا ببنده (مولد رو چرب کنید حتما)

اطرافش با چاقو ازاد کنید و گل رو از قالب جدا کنید‌.

قالب نیازی به چرب کردن نداره (دوست داشتین چرب کنید)

داخل قالب کمی ژله بریزید و بزارید یخچال نیم بند بشه (اگه حواستون نباشه و کاملا ببنده،لایه های ژله از هم جدا میشه)

روی ژله نیم بند گل های پاناکوتا قرار بدین و به دلخواه اطرافشو خلال پسته بریزید‌ و مجدد چند قاشق ژله الوئه ورا روی گل ها و خلال ها بریزید و بزارید داخل یخچال تا مجدد نیم بند بشه (اگه ژله رو کاملا در این مرحله بریزید خلال ها شناور میشن)

بعد نیم بند شدن،مابقی ژله روداخل قالب بریزید و بزارید مجدد نیم بند بشه.

من پاناکوتا رو به سه لایه سفید و دو لایه زرد تقسیم کردم وبه سلیقه شما میتونید تغییر بدین.

لایه اول پاناکوتا سفید بریزید و بزارید نیم بند بشه.

بعد لایه زرد رو روی لایه سفید بریزید و مجدد بزارید نیم بند بشه و تا آخرین لایه این مرحله تکرار کنید.

نکته مهم اینه در هر مرحله ژله و دسر نیم بند باشند والا ژله یا دسر به درستی از قالب جدا نمیشه.

دسر رو ۶ ۷ ساعت بزارید یخچال تا کاملا ببنده. اطرافش با دست آزاد کنید‌.

قالب رو ۵ تا ۱۰ ثانیه داخل آب ولرم قرار بدین بعد روی ظرف مرطوب برگونید (ظرف مرطوب کنید که اگه مرکز قرار نگرفت بتونید راحت جابجا کنید)

دسر خوشگل و خوشمزتون آمادست.