رولت اورئو رو امتحان کردید؟ هر چی رولت تا حالا خوردی بزار کنار اینو حتما امتحان که که معرکه ست! اصلا نگم از طعم و بافتش که محشره و درست کردنشم خیلی راحته. بریم با هم درستش کنیم.

مواد لازم برای تهیه رولت اورئو

  • زرده تخم مرغ ۴ عدد
  • سفیده تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۹۰ گرم
  • نمک ۱ گرم
  • عصاره وانیل ۴ گرم
  • روغن مایع ۳۰ گرم
  • شیر ۵۰ گرم
  • آرد سفید الک شده ۵۵ گرم
  • بیکینگ پودر ۲ گرم
  • پودر کاکائو ۱۵ گرم

نکات مهم

  • لطفا مواد رو دقیق با ترازو اندازه بگیرید
  • تمام مواد هم دمای محیط باشن
  • اگه میخواین رولتتون به کاغذ نچسبه به جای کاغذ روغنی از این ورقهای نسوز استفاده کنید روی ورق را هم حتما چرب کنید بعد مواد را بریزید.
  • سایز قالب ۳۷ در ۲۵ سانت
  • قالب بزرگتر یا کوچکتر نباشه لطفا

مواد لازم برای کرم پنیری اورئو

  • پنیر ماسکارپونه ۱۷۰ گرم
  • خامه قنادی ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۲۵ گرم
  • بیسکوییت اورئو ۵ عدد

طرز تهیه رولت اورئو

طرز تهیه رولت اورئو
برای شروع ابتدا زرده تخم مرغ و ۲۵ گرم از شکر دستور به همراه نمک را با هم مخلوط کنید.

به ترتیب وانیل، روغن و شیر را هم اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر را سه مرتبه الک واضافه کنید با همزن دستی از یک جهت مخلوط کنید یکدست شه.

سفیده را بزنید تا پف کنه مابقی شکر (۶۵ گرم) را کم کم اضافه و همزمان بزنید تا فرم بگیره. شکر رو به یکباره نریزید وگرنه آب میندازه و فرم نمیگیره.

چند قاشق از سفیده را به مایه شکلاتی اضافه و از یک جهت فولد کنید بعد اونو به سفیده اضافه و از یک جهت آروم مخلوط کنید که پفش نخوابه، بریزید داخل قالب و با سیخ چوبی دور تا دور بکشید که حباب اضافه ش خارج شه سینی را سه بار به سطح کار کوبیده و بزارید تو فراز قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بمدت ۲۳ دقیقه بپزید.

از فر که خارج کردید حتما بزارید روی سیم توری که هوا از زیرش رد بشه با چاقو لبه ها را آزاد کنید و یک ورق نسوز دیگه روش بزارید و برگردونید ورق را ازش جدا کنید.

یک طرف نان رولت را با چاقو اره ای مورب برش بزنید وطرف دیگر را ۵ برش سطحی بزنید.

برای تهیه کرم پنیری اورئو پنیر رو از قبل بیرون بزارید هم دمای محیط شه، با پودر قند مخلوطش کنید، کرم بین بیسکوییتها رو بهش اضافه کنید.

خامه قنادی رو فرم داده و اضافه کنید. بیسکوییتها رو هم پودر کنید و اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.کرم را روی رولت بمالید با پالت یکدست پخش کنید.

اون قسمتی که ۵ برش ایجاد کرده بودیم رو بیشتر کرم بزارید که مثل یه تپه بشه. حالا آروم از همون سمت رول کنید ورق نسوز رو محکم دورش بپیچید و بمدت ۲ ساعت بزارید داخل یخچال بعد برش زده و نوش جان کنید.