در این مطلب قراره دستور یکی از خوشمزه ترین و متفاوت ترین پیاز سوخاری هایی که تا به حال میل کردید رو بنویسم. اگه این پیاز سوخاری با پیاز رنده شده رو برای هر کی درست کنید مطمئنا طرفدار پر و پا قرصش میشه.
مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده
- پیاز 250 گرم
- آرد 100 گرم
- تخممرغ 1 عدد
- خامه 2 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- پاپریکا به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن
آموزش روش تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده
مرحله اول، رنده کردن پیاز
برای شروع ابتدا پیازها رو پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. سپس آب پیاز رو بگیرید.
برای گرفتن آب پیاز میتونید پیاز رو داخل مشت بگیرید و کمی فشار بدید تا آب اضافی پیاز گرفته بشه. همچنین میتونید پیاز رو داخل صافی یا پارچه نخی بریزید و کمی فشار بدید تا آب اضافش پیاز گرفته بشه.
مرحله دوم، مخلوط کردن مواد
یک کاسه بزرگ بردارید و پیاز رنده شده، آرد، بیکینگ پودر، خامه، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا رو داخل کاسه بریزید.
تخممرغ رو ابتدا داخل یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بودنش مطمئن شدید به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
سپس مواد رو خوب هم بزنید تا به طور کامل باه هم مخلوط و یکدست بشن و مواد حالت خمیری پیدا کنه.
مرحله سوم، ریختن مواد داخل قیف
در این مرحله یک قیف شیرینیپزی پلاستیکی یکبار مصرف رو بردارید و مایه خمیری رو داخل قیف بریزید. سپس قسمت انتهاییش رو با قیچی ببرید.
البته استفاده از قیف به سلیقه خودتون بستگی داره و میتونید مایه رو با قاشق داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید.
مرحله چهارم، سرخ کردن پیاز سوخاری
داخل یک تابه روغن گیاهی مخصوصص سرخ کردن بریزید و زمان بدید تا روغن خوب داغ بشه.
بعد از اینکه روغن داغ شد، قیف رو داخل تابه با فاصله کم از روغن بگیرید. قیف رو به آرومی فشار بدید و مواد رو به شکل یک حلقه داخل تابه درست کنید. (یا اینکه با قاشق از مایه داخل روغن بریزید.)
روی حرارت ملایم دو طرف حلقهها رو سرخ کنید تا طلایی بشه.
بعد از سرخ شدن، حلقه های پیاز رو از روغن خارج کنید و داخل صافی یا دستمال روغنگیر مخصوص بذارید تا روغن اضافیش گرفته بشه. سپس با هر سسی که دوست دارید سرو و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه پیاز سوخاری با پیاز رنده شده
- به جای رنده کردن پیاز میتونید پیاز رو ریز خرد کنید. اگه پیاز رو ریز خرد کنید دیگه آب نمیاندازه و نیازی به گرفتن آب پیاز نیست.
- خامه رو به دلخواه میتونید حذف کنید.