نوشیدنی خنک خیار و لیمو
هوا که گرم میشه باید به یه روشی دمای بدن رو تنظیم کرد … یکیش نوشیدن یه لیوان نوشیدنی سررررررد!
این نوشیدنی منو یاد شربت سکنجبین خودمون میندازه که تابستونا برای مهمونا میارن. به نظرم از اون خوشمزه تره… یه چیزی بین لیموناد و شربت خیار و سکنجبین خودمون!
این نوشیدنی رو هم با شیرین کننده هم بدون شیرین کننده میتونین تهیه کنین… بستگی به خودتون داره اینکه میخواین شیرین باشه یا نباشه!
به جای شکر. عسل هم گزینه خوبیه برای تعادل بخشیدن به میزان ترشی!
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی خنک تابستانی
- خیار ۳ عدد
- لیمو ترش ۲ تا ۳ عدد
- نعناع ۲ ساقه
- شکر یا شیرین کننده دلخواه طبق ذایقه (به دلخواه)
- آب ۶ لیوان
- یخ مقداری برای سرو
طرز تهیه
خیار را بدون پوست گرفتن حلقه حلقه کنید و داخل مخلوط کن بریزید. پوست لیموها را رنده کنید به همراه آب لیموترش تازه، برگهای نعناع و شیرین کننده دلخواه و آب داخل مخلوط کن خوب مخلوط کنید تا خیار کاملا پوره شود.
داخل لیوان ها را با مقداری یخ پر کنید. روی لیوانها صافی بگذارید و نوشیدنی خیار و لیمو را از صافی رد کنید و داخل لیوان ها را پر کنید.
شربت لیموناد خانگی
شربت های آماده برای وقتی که گرمازده از بیرون به خونه پناه میبرید عالی هستن، کمی شربت، چند تا تکه یخ و کمی آب خنک و نوش جان!
شربت البالو و توت فرنگی که تخصص ویژه ایرانیهاست … اما شربت لیمو معمولا به صورت آماده خریداری میشن که اصلا هم چیز جالبی نیست، فقط شکر و رنگ و طعم دهنده…. پس وقتی درست کردن شربت خونگی اینقدر آسونه خودمون درستش کنیم!
مواد لازم برای تهیه شربت لیموناد خانگی ساده
- لیموترش یک کیلو
- شکر به مقدار لازم
لیمو ترش ها را به خوبی بشویید و قسمت رنگی پوست (زِست) دو تا سه عدد از آنها را با پوست کن بگیرید و کنار بگذارید.
تمام لیموها را آب بگیرید و آب لیمو را بوسیله لیوان اندازه بزنید و به اندازه مساوی شکر داخل قابلمه بریزید.
(یعنی مثلا به ازای ۲ لیوان آب لیمو ترش، دو لیوان شکر)
برش های پوست لیمو ترش را به مخلوط شکر و آب لیمو اضافه کرده و حدود یک لیوان آب هم به قابلمه اضافه و مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت به آرامی بجوشد و غلیظ شود.
پوست های لیمو را از قابلمه خارج کنید و شربت را داخل بطری شیشهای بریزید. از این روش برای تهیه شربت پرتقال نیز میتوانید استفاده کنید.