نودل چینی با مرغ و سبزیجات یه غذای راحت و سالم و سریعه که به برنامه غذای تنوع میده. بچهها هم نودل رو خیلی دوست دارن. در ادامه با دستور پخت نودل چینی با مرغ و سبزیجات مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه نودل چینی با مرغ و سبزیجات
- نودل 2 بسته
- سینه مرغ 1 عدد
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
- زنجفیل نصف قاشق چایخوری
- سیر 4 حبه
- پیاز 1 عدد
- کدو سبز 1 عدد
- بادمجون 1 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد
- هویج 1 عدد
- قارچ 10 عدد
- سس سویا 4 قاشق سوپخوری
- سس تریاکی 2 قاشق سوپخوری
- سس بالزامیک 1 قاشق سوپخوری
- کنجد 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت نودل چینی با مرغ و سبزیجات
مرحله اول، تفت دادن مرغ
برای شروع ابتدا سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک خرد کنید. داخل تابه کمی روغن زیتون یا روغن کنجد بریزید.
مرغ رو داخل تابه بریزید فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل و سیر له شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ مرغ برگرده و بپزه.
سینه مرغ نباید زیاد تفت بخوره چون سفت میشه. چون که نواری و باریک خرد شده پنج دقیقه تفت بخوره کافیه. سپس مرغ رو از تابه خارج کنید و داخل یک بشقاب بریزید.
مرحله دوم، تفت دادن سبزیجات
پیاز رو به صورت خلالی خرد کنید. داخل تابهای که مرغ رو تفت دادید بریزید و کمی تفت بدید تا کمی طلایی بشه.
سپس کدو، بادمجان، فلفل دلمه و هویج رو به صورت خلالی خرد کنید. قارچها رو هم خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه روی حرارت زیاد تفت بدید تا آب نیندازه.
پنج دقیقه بعد سس سویا، سس تریاکی و سس بالزامیک رو به سبزیجات اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
این سه تا سسی که استفاده شده برای طعم دار کردن نودل مهمه، وگرنه نودل خالی مزه خمیر میده!
مرحله چهارم، پختن نودل
نودل رو داخل آب جوش بیندازید و وقتی که از هم باز شد، نودل رو آبکش کنید. نودل نباید زیاد نرم بشه. اگه تو آب نودل عصاره مرغ بیندازید بهتره. سپس نودل رو آبکش کنید.
مرحله پنجم، مخلوط کردن مواد
در این مرحله نودل و مرغ رو به سبزیجات اضافه کنید. ادویهای که تو بسته نودل هست رو هم به سبزیجات اضافه کنید و مواد رو هم بزنید و با هم مخلوط کنید و کمی تفت بدید.
سپس نودل رو داخل یک بشقاب گود بریزید و روش کنجد بپاشید و سرو و نوش جان کنید.