مگه میشه که عید باشه و شیرینی نارگیلی با آرد برنج رو سفره مون نباشه؟! پیشنهاد می کنم که خودتون درستش کنید. هم آسونه هم خوشمزس فقط نکاتی که میگم و رعایت کنید. در ادامه در فیدیا در آموزش شیرینی نارگیلی با آرد برنج رو بخونید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی با آرد برنج
- پودر نارگيل چرب و تازه ١٢٥
- سفيده تخم مرغ ١٢٥ گرم (معادل ٣ عدد سفيده)
- شكر ريز ٢٥٠ گرم
- آرد برنج ١ قاشق مرباخوری
- آبليمو ١/٢ قاشق چای خوری
- وانيل ١/٢ قاشق چای خوری
- روغن مايع ٧٥ گرم
- پودر قند ١ قاشق غذاخوری
دستور پخت شیرینی نارگیلی با آرد برنج و سفیده تخمه مرغ
برای شروع ابتدا پودر شكر و پودر نارگيل و ٢/٣ روغن مايع و ٢/٣ سفيده تخم مرغ رو با هم مخلوط كرده خوب هم زده بعد از چرخ گوشت ردميكنيم من دو بار رد كردم.
مولینكس و غذا ساز هم داشته باشيد ميشه. بعد كه خوب نرم شد سفيده تخم مرغ و روغن مايع باقي مانده رو با آبليمو و وانيل به مواد اضافه ميشه هم بزنيد با حرارت خيلي ملايم ٨ دقيقه تفت بديد توجه كنيد.
مدام هم بزنيد قل نخوره و خيليم زياد هم نخوره ب روغن نيفته همون ٨ دقيقه با حرارت كم كافيه تا جايي كه دونه هاي شكر كاملا اب شده و مواد نرم و يه دستي به دست بياد. (به اين عمل داغ زدن ميگن و خيلي مهمه)
بعدم ميزاريم تو هواي اسپزخونه كاملا خنك بشه (اصلا يخچال يا محيط سرد نزاريد فقط دماي آشپزخونه تا كاملا سرد شه) حالا پودر قند و آرد برنج رو اضافه ميكنيم خوب مخلوط ميكنيم تو قيف ريختم سرش رو قيچي كردم و تو سيني كاغد روغني انداختم و با فاصله گذاشتم تو سيني گرد و تپلي.
نكات خبلي مهم
من تو توستر درست كردم فر معمولي و توستر حتما نيم ساعت قبلش با بالاتربن دما داغ شه سيني مشبك فر رو ببريد به بالاترين قسمت فر (چون گرما ميره بالا) بعد كه سيني رو گذاشتيد تو فر دما رو زود بزاريد روي ٢٠٠ و اجازه بديد زيرش طلايي بشه بعد يا گريل بالا رو چند دقيقه روشن كنيد يا تو فرهاي معمرلي سيني رو سريع بزاريد قسمت زير فر (گرم خونه تا از رو حرارت ببينه)
در فر اصلا باز و بسته نشه و بعد از در آوردن از فر تو محيط خيلي سرد نزاريد پفش نخوابه.
تو ظرف پلاستيكي در دار نگهداري شود تا خشك نشه.
حرارت خيلي خيلي مهمه تو اين شيريني و داغ زدن مواد و تازه و چرب بودن نارگيل. اين شيريني تو فرهاي برقي خيلي بهتر در ميشه.
دمای فر گازی ۱۷۰ و دمای فر برقی ۱۵۵ و مدت تقریبی پخت ۱۵ دقیقه.
اگه بعد از پخته شدن دیدین زیر شیرینیتون گود افتاده دوتاعلت عمده دارد. یا زیاد داغ خورده یعنی خمیرتون پخته شده سفیده خاصیتشو از دست داده یا شکرش خیلی زیاد شده که باید با افزودن پودر نارگیل و سفیده این مشکل رو میشه حل کرد.
اول یک عدد به صورت نمونه داخل فر قراردهید. نمونه بیرون آمده اگر پهن شد یا کمی نارگیل به آن اضافه کنید یا آرد برنج.
اگر نارگیلی اصلا پهن نشد و خیلی خشک بود به آن سفیده بزنید توجه داشته باشید که بعد از زدن سفیده باید به خمیرتان خاکه قند بزنید برای جبران شیرینیش.
میتونین روش کمی پودر پسته بریزین.
با انگشت چرب روش شیرینیها میزنیم تا سطحش صاف بشه.
تا سه هفته داخل یخچال و ظرف در بسته قابل نگهداریه.
امیدوارم درست کنید و با لذت میل کنید.