نان سیر لقمه ای کره‌ای، این کوچولوهای لقمه‌ای برای سرو به عنوان پیش غذا و فینگرفود عالی هستن، خصوصا وقتی گرم و تنوری سرو میشن …. میتونین خودتون خمیر رو درست کنین یا اینکه اگه حال و حوصله خمیر ورز دادن ندارین از برشهای حلقه‌ای نان باگت یا نان تست مینیاتوری استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه نان سیر کره ای لقمه ای

مواد لازم برای خمیر
  • آرد به مقدار لازم
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • آب هم دما با محیط ۱ لیوان
  • مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
  • شکر ۱ قاشق چایخوری
  • روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای کره سیر:
  • کره نرم ۱۰۰ گرم
  • سیر ۱ بوته
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن (ترجیحا روغن زیتون) ۱ قاشق سوپخوری
  • آویشن یا اوریگانو ۱ قاشق چایخوری
  • جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
  • ریحان ریز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
  • پنیر خامه‌ای یا پارمیزان رنده شده ۲ قاشق سوپخوری (به دلخواه)
  • پنیر پیتزا حدود ۱۰۰ گرم
  • برگ ریحان، گوجه فرنگی میناتوری و فلفل سبز برای تزیین

طرز تهیه نان سیر لقمه ای با کره

طرز تهیه نان سیر لقمه ای کره ای بسیار خوشمزه

ابتدا خمیر را آماده کنید؛ آب، مایه خمیر، شکر، روغن و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر لطیفی که به دست نمیچسبد تهیه شود. خمیر را ورز دهید تا صاف و یکدست شود. روی خمیر را بپوشانید و حدود سه تا چهار ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو الی سه برابر شود.

برای تهیه کره سیر، سر بوته سیر را برش بزنید تا حبه‌های سیر مشخص شوند. روی قسمت برش خورده سیر مقداری نمک و فلفل سیاه و روغن بریزید و سپس آن را درون فویل آلومینومی بپیچید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود نیم ساعت بپزید تا سیر نرم شود. سیر را از فر خارج کنید.

با فشار دادن بوته سیر حبه‌های آن به راحتی خارج میشوند و میتوانید سیر را به راحتی پوره کنید. (میتوانید چهار الی پنج عدد سیر له شده را جایگزین بوته سیر کبابی کنید.)

پوره سیر، کره نرم. آویشن، ریحان. جعفری و در صورت تمایل پنیر خامه‌ای یا پارمیزان را با هم مخلوط کنید.

خمیر عمل آمده را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید و با وردنه به قطر سه میلی‌متر باز کنید و با دهانه لیوان قالب بزنید. برش های خمیر را داخل سینی بچینید و مقداری از کره سیر روی خمیرها بمالید و سپس مقداری پنیر پیتزا روی نان ها بپاشید و در صورت تمایل برشهای گوجه‌فرنگی و فلفل را روی آن ها بچینید.

نان ها را حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد در فر بپزید تا طلایی شوند.

نوش جان