اگه این نون شعریه عربی رو تا حالا درست نکردید، پیشنهاد می کنم حتما یک بار امتحانش کنید. یه نون خیلی خاص و متفاوته و طرز پخت راحتی هم داره. امیدوارم که دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه نان شعریه عربی
- ماست ۷۰ گرم
- شیر یا آب ۱۵۰ گرم (آبخور اردها متفاوت هست ممکن از این مقدار کمتر یا بیشتر استفاده کنید)
- نمک ۳ گرم
- مخمر ۴ گرم
- شکر ۱۵ گرم
- آرد فانتزی ۳۰۰گرم
- کره اب شده یا روغن مایع ۱۵ گرم
مواد رویی
- رشته شعریه و شیر به مقدار لازم
مواد میانی
- پنیر خامه ای در صورت دلخواه
دستور پخت نان شعریه عربی خوشمزه و خاص و متفاوت
برای شروع ابتدا آرد رو الک کنید نمک و شکر و با آرد ترکیب کنید مخمر رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید.
ماست رو اضافه کنید و مثل فیلم با آرد ترکیب کنید بعد شیر رو کم کم اضافه کنید تا خمیرتون شکل بگیره.
خمیر رو روی سطح کار انتقال دهید و مقدار چربی که داشتید در دو مرحله به خمیر اضافه کنید و بعد از اینکه روغن جذب خمیر شد حدود ۵ الی ۷ دقیقه خمیر رو ورز دهید تا به تست پنجره ای برسه.
خمیر رو چونه کنید و داخل ظرفی که کمی چرب کردید قرار دهید تا حجمش دوبرابر بشه پف خمیر رو بگیرید و روی سطح کار قرار دهید و تقسیم کنید حدود ۴۰ قطعه تقریبا مساوی (روی خمیر رو حتما بپوشونید.)
چونه کنید و هر چونه را باز کنید و در صورت تمایل مقداری پنیر خامه ای داخل خمیر قرار دهید و مجدد چونه کنید. هر قطعه خمیر رو داخل شیر و بعد داخل شعریه قرار دهید و هر گلوله رو با کمی فاصله کنار هم قراردهید و اجازه دهید که دو برابر شود بعد داخل فر که از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید.
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد. وقتی از فر خارج کردید روی نون عسل بریزید و با پودر پسته و خلال پسته تزئین کنید. امیدوارم درست کنید و از طعمش لذت ببرید.