نان مغزدار مربایی که خیلی راحت و بدون ورز دادن و با هر مربایی که دوست دارین درست میشه! بریم برای دستور یه نون جذاب که خیلی راحته و نیاز به ورز دادن هم نداره!


مواد لازم برای تهیه نان مغزدار مربایی بسیار خوشمزه ساده

  • شیر ولرم ⅘ لیوان
  • شکر ۵ قاشق چای خوری
  • خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • آرد ۲ و ⅔ لیوان تا ۳ لیوان

مواد میانی

  • گردو ۱ لیوان سر خالی
  • مربا به مقدار لازم و دلخواه

مواد لازم رومال

  • زرده ی تخم مرغ
  • شیر ۱ قاشق چای خوری (دلخواه)
  • زعفران ۱ قاشق چای خوری (دلخواه)

دستور پخت نان مغزدار مربایی بسیار خوشمزه و ساده

طرز تهیه نان مغزدار مربایی

۱. خمیر را حاضر کنید. شیر ولرم،خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کنید. روی ظرف را پوشانده و آن را در جای گرمی قرار دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه خمیر مایه عمل بیاید.

۲. بعد از ۱۵ دقیقه تمام مواد لازم خمیر را با هم ترکیب کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آید. سپس خمیر را داخل ضربه چربی قرار دهید،روی ظرف را بپوشانید و آن را در جای تاریکی مثل فر خاموش و یا کابینت قرار دهید تا به مدت یک ساعت و نیم استراحت کند.

۳. بعد از استراحت پف خمیر را گرفته و آن را به چهار قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل یک بیضی باز کنید و مانند فیلم یک طرف آن را برش دهید. برش ها نباید به لبه خمیر برسند‌.

۴. مانند فیلم روی طرف مقابل برش، مربای دلخواه و گردو یا مغز پودر شده بپاشید و رول کنید و در قالب چرب شده مورد نظر خود قرار دهید.

۵. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید خمیر استراحت کند و حجم آن زیاد شود.

۶. روی خمیر را با ترکیب زرده زده شده و شیر و زعفران رومال کنید.

۷. قالب را به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بفرستید تا به مدت ۲۰ دقیقه نان بپزد. در صورت تمایل بعد از پخت اندکی که خنک شد، روی آن پودر شکر یا پودر قند بپاشید.

5/5 - (1 امتیاز)