شاید ازنظرتون این نان رولت سوئیسی ساده باشه ولی برای من یک دنیا ارزش داره! بریم سراغ رسپی این دلبر جذاب.

مواد لازم برای تهیه نان رولت سوئیسی

مواد کیک رولت

  • ۶ عدد زرده تخم مرغ متوسط
  • ۶۰ میلی لیتر شیر (یک پنجم لیوان فرانسوی)
  • ۶۰ میلی لیتر روغن مایع
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری اسانس وانیل
  • ۱۲۰ گرم آرد شیرینی پزی
  • ۶ عدد سفیده تخم مرغ متوسط
  • ۱ قاشق چای خوری سرکه سفید
  • ۱۲۰ گرم شکر

اندازه سینی فر برای پخت کیک ۳۶ در ۲۴ سانت است

مواد برای پر کردن کیک

  • ۲۰۰ گرم مارمالاد زغال اخته یا هر مارمالاد دلخواه دیگری

مواد کرمی داخلش

  • ۲۰۰ گرم خامه قنادی (با همزن برقی چند دقیقه بزنید تا فرم بگیرد)
  • اگر خامه شیرین نبود موقع فرم دادن ۲۰ گرم پودر قند اضافه کنید

مواد خمیر دور کیک

  • ۱۵۰ گرم آرد (آرد نان فانتزی باشه بهتره)
  • ۱ گرم نمک
  • ۱۵ گرم شکر
  • ۵ گرم پودر خمیر مایه فوری
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱۴۰ میلی لیتر شیر ولرم
  • ۴۰ گرم کره نرم هم دمای محیط

مواد رومال

  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲ ق م شیر

دستور پخت نان رولت سوئیسی

طرز تهیه نان رولت سوئیسی

ابتدا سرکه و شیر را با هم مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا باترمیلک شما آماده شود و ‌شیر لخته شود.

سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید و سفیده ها را داخل ظرف خشک و تمیزی بریزید و نصف شکر و نمک را اضافه کنید و با دور تند همزن برقی چند دقیقه بزنید تا فومی شود و مثل برف سفید شود و موقعی که ظرف را سر و ته میکنید از ظرف بیرون نریزد (دوستان دقت کنید ظرف و پره های همزن خشک و تمیز باشد و چرب نباشد و همینطور از مواد زرده داخل سفیده باقی نمانده باشد وگرنه سفیده پف نمیکند.)

سپس داخل ظرف دیگری زرده ها و نصف دیگر شکر و وانیل را بریزید و چند دقیقه با همزن برقی بزنید تا پف کند و رنگش روشن شود و‌ بعد مخلوط شیر و سرکه و‌ روغن مایع را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضاقه کنید و بعد سفیده پف کرده را در ۳ مرحله به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک آرام و در یک جهت از زیر به سمت رو هم بزنید تا مواد مخلوط شود دقت کنید پف مواد نخوابد.

مایه کیک را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید و صاف کنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۴ دقیقه بپزید و از فر خارج کنید و کمی که خنک شد، کیک را پشت و‌ رو کنید و و‌ کاغذش را با دقت جدا کنید و کیک‌ را با کاغذ روغنی دیگر یا با پارچه تمیز رول کنید. و کنار بگذارید تا کمی به همین حالت بماند و بعد دوباره کیک را به آرامی باز کنید و رویش مواد مارمالادی دلخواهتان را بمالید و دومرتبه با کمک پارچه رول کنید و کنار بگذارید و سپس خمیر را آماده کنید.

برای تهیه خمیر، داخل ظرفی شیر ولرم و‌ شکر و خمیر مایه را بریزید و‌ مخلوط کنید و در ظرف را ببندید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا سطحش حباب حباب شود ‌و فعال شود بعد تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کرده و‌ شروع به ورز دادن کنید و وقتی خمیر جمع شد کره نرم را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا چسبندکی اش برطرف شود و خمیر حالت الاستیکی شود. (خمیر باید لطیف و‌ الاستیکی باشد آرد زیاد به خورد خمیر ندهید)

سپس روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت تا یک ساعت در محیط استراحت دهید تا عمل آید سپس هوای اضافی خمیر را خارج کنید و روی میز کار انتقال دهید و خمیر را به ۱۲ تا ۱۳ چانه مساوی تقسیم کنید و چانه ها را گرد کنید سپس هر چانه را با وردنه به شکل بیضی باز کنید و رول کنید و همه چانه ها را به همین شکل رول کنید و کنار یکدیگر با کمی فاصله بچینید و کیک رول شده را رویش بگذارید و هر خمیر را به دور کیک مثل کمربند ببندید و فیکس کنید و کیک را برگردانید تا قسمت بسته شده خمیر در زیر قرار بگیرد و‌ ر‌ویش را با پارچه تمیزی بپوشانید و نیم ساعت در محیط استراحت ثانویه دهید تا بیشتر پف کند و سپس روی قسمت خمیری مخلوط تخم مرغ و شیر بمالید و داخل سینی فری که کاغذ ر‌وغنی پهن کردید بگذارید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید کمی خنک شود و بعد رول را برش بزنید طوری که دو خط از خمیر در هر برش باشد و‌ بعد بین دو خط خمیر را تا وسط برش بزنید و با خامه فرم گرفته پر کنید و سرو کنید.