تو این مطلب طرز پخت یه نون روغنی محلی آوردم براتون، فوق العاده جذاب و خوشمزه پر از عطر و طعم نگم براتون.
مواد لازم برای تهیه نان روغنی محلی در فر خانگی
- شیر خنک ۶۰ گرم
- شکر ۱۰ گرم
- مخمر فوری ۷ گرم
- ماست (بدون آب و خنک و ترش نباشه) ۷۰ گرم
- زنجبیل ۱۰ گرم
- تخم مرغ خنک ۱ عدد
- نمک ۳ گرم
- آرد فانتزی ۳۵۰ گرم
- کره ۱۲۰ گرم
مواد میانی
- آرد ۱۰۰ گرم
- کره خنک ۵۰ گرم
- پودر زنجبیل ۱۰ گرم
- زرد چوبه ۱۰ گرم
- گردوی ریز خرد شده ۲۰۰ گرم (هرچی بیشتر خوشمزه تر)
- زعفران یک قاشق سوپ خوری
- شکر ۵۰ گرم (در صورت تمایل)
دستور پخت نان روغنی محلی در فر خانگی
برای شروع ابتدا مواد میانی را آماده کنید. آرد را تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه رنگش نباید عوض بشه. (من آرد کامل استفاده کردم.)
وقتی خنک شد دونه دونه مواد را اضافه کنید باید مثل خورده نون باشه نباید خمیری باشه.
ماست، تخم مرغ و نصف شیر را باهم ترکیب کنید. آرد را الک کنید، شکر مخمر را با آرد ترکیب کنید، بعد نمک را اضافه کنید و بعد ترکیب کنید و ترکیب ماست را اضافه کنید.
شروع کنید به ترکیب مواد بقیه شیر را کم کم اضافه کنید. من ۲۰ گرم شیر بیشتر استفاده کردم کره را کم کم اضافه کنید.
خمیر بسیار چسبناک هست لطفا ارد نزنید فقط به ورز دادن ادامه دهید. خمیر جمع میشه خمیر باید به تست پنجره ای برسه.
خمیر را چونه کنید اجازه دهید دو برابر شود. بعد خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
چونه کنید و مواد میانی را داخلش قرار دهید.
روی خمیر را شکل دهید رومال بزنید و اجازه دهید دو برابر شود بعد استراحت دوباره آروم روی خمیر را شکل دهید.
رومال کنید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه پخت کنید.
رومال تخم مرغ کامل و کمی شیر.
اگه خمیر چسبناکه آرد اضافه نکنید.