آیا از این نان پرتقالی جذاب تر داریم؟ یه نون رز بینهایت خوشمزه. از اونایی که دلت میخواد ازشون چندتا دیگه هم بود … با اون کرم پرتقالی هم دیگه به آخر مزه رسیده.


مواد لازم برای تهیه تهیه نان پرتقالی مغزدار

برای خمیر نان

  • آرد ۳۱۰ گرم
  • شکر ۳۰ گرم
  • پودرخمیرمایه فوری یک قاشق چای‌خوری
  • نمک یک پنس
  • شیر به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
  • کره به دمای محیط رسیده ۴۰ گرم

برای مواد میانی نان

  • آب پرتقال تازه یک پیمانه
  • شکر ۵۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • پودر ژله پرتقال یک قاشق غذاخوری (فقط برای خوش رنگی، من نزدم)
  • نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری

دستور پخت نون پرتقالی مغزدار

طرز تهیه نان رز پرتقالی مغزدار نرم و اسفنجی

برا یشروع ابتدا ابتدا آرد رو الک کنید بریزید داخل کاسه بعد شکر رو اضافه کنید و پودر خمیرمایه و نمک رو هم اضافه کنید با قاشق چوبی هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط بشن.

حالا شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید در اخر کره نرم شده رواضافه کنید و خوب ورز بدید. خمیر رو ده تا دوازده دقیقه خوب و حسابی ورز بدید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد

روی خمیر رو بپوشونید بزارید جای گرم دو ساعت کامل استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه. خب تو این فاصله که خمیر داره استراحتشو میکنه میریم سراغ مواد یا کرم میانی نون

همه ی مواد رو بغیر کره بریزید داخل قابلمه ای کوچیک و بزارید رو حرارت کم مدام هم بزنید تا غلیظ بشه بعد در اخر کره رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید و مدام هم بزنید تا کره حل و با مواد مخلوط بشه. این کرم فوق العاده خوشمزه ست. بره کناری تا حسابی خنک بشه بعد بریزید داخل قیف و اماده بزارید کنار دستتون.

میریم سراغ خمیر نون. خمیر بعد استراحت دو ساعته حجمش دو برابر میشه پف خمیر رو بگیرید. خمیر رو روی سطح صافی خوب پهن کنید نازک پهن کنید بعد با کاتر گرد کاتر بزنید.

حالا گردیهارو بچینید کنار هم لبه هاشون رو هم قرار بگیره. باید شیش تا گردی رو هم قرار بگیره. روی سطح گردیهارو کره نرم بمالید بعد قیف کرم پرتقالی رو بردارید و شروع کنید به شکل یه خط رو خمیر بکشید.

حالا خمیر رو به راحتی رول کنید و بزارید داخل قالب مافین و لبه های خمیر رو به شکل رز با دست کمی حالت بدید. روشو بپوشونید باز ۳۰ دقیقه استراحت دوم بدید. بعد استراحت رومال کنید من شیر زعفران و یک ق چ روغن مایه زدم.

خمیرها میره تو فر. دمای فر ۱۸۰ درجه ساتنس‌گراد. زمان ۳۵ دقیقه. بازم چک کنید که نسوزه روشون خودش رنگ میگیره من دیگه گریل رو روشن نکردم.

برای تزیین نون ها هم وقتی کمی از داغی افتادن لبه های گلبرگ ها رو کمی عسل بزنید بعد شکر بپاشید رو لبه ها تا خوشگلتر بشن.