کوفته قلقلی ترکیه ای با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی یک غذای خوشمزه و ساده و راحته که برای تهیه اون به مواد اولیه زیادی نیاز ندارید. کوفته قلقلی ترکیه ای رو میتونید با برنج یا نون سرو و نوش جان کنید.
مواد لازم برای تهیه کوفته قلقلی ترکیه
- 3 عدد سیبزمینی
- 2 عدد گوجهفرنگی
- 3 عدد فلفل سبز
- 300 گرم چرخ شده گوساله
- 1 عدد پیاز رنده شده
- 1 حبه سیر رنده شده
- 1 عدد تخممرغ
- 2 تا 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری پودرفلفل قرمز
- 1 قاشقچایخوری سرصاف زیره
- نصف قاشق چایخوری فلفلسیاه
مواد لازم برای تهیه برای سس
- 1 قاشقغذاخوری سر پر رب گوجهفرنگی
- 2 لیوان آب
- نمک و آویشن به مقدار لازم
دستور پخت کوفته قلقلی ترکیه
برای شروع ابتدا تمام مواد کوفته که شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، تخممرغ، آرد سوخاری، نمک، پودرفلفل قرمز، زیره و فلفلسیاه هست را داخل ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط کرده و حدود 5 تا 6 دقیقه ورز دهید.
مواد آماده شده را 30 دقیقه داخل یخچال استراحت دهید. سپس از مواد کوفته تکههایی جدا کرده و به صورت قلقلی و گرد شکل بدید.
در زمانی که گوشت کوفته ها استراحت میکند، سیبزمینیها را پوست بکنید، به شکل قاچ سیب برش دهید طوریکه زیاد نازک نباشد. سپس گوجهفرنگی و فلفلها را هم به همان اندازه برش دهید.
حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغنمایع داخل قابلمه مناسبی ریخته، سیب زمینی ها را داخل روغن داغ بصورت نیمپز سرخ کنید. سیبزمینیها را از قابلمه بردارید.
سپس دو طرف کوفته ها را داخل همان قابلمه کمی سرخ کنید. سیبزمینیها را وسط کوفتهها بذارید. فلفل و گوجهفرنگی را هم لابه لای کوفته ها قرار دهید.
برای تهیه سس، رب، نمک، آویشن و آب گرم را داخل ظرفی ریخته خوب هم بزنید. سپس این سس را داخل قابلمه روی مواد بریزید. درِ قابلمه را گذاشته اجازه بدهید بجوشد. لحظهای که شروع به جوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید، حدود 25 دقیقه بپزید. نوش جان.