نان پیشی ترکیه که همون نان اردکی خودمون هست و طرز تهیش خیلی راحته. بریم برای پخت پیشی پنبه ای پنیری بدون خمیر مایه (پیراشکی پنیری).
مواد لازم برای تهیه نان پیشی ترکیه ای
- ۱/۵ لیوان آب ولرم
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه
- ۱ قاشق مرباخوری نمک
- حدود ۴ لیوان آرد (کنترل شده بریزید)
برای مواد داخلش
- نیم کیلو اسفناج
- ۱ عدد پیاز
- پنیر
- نمک
- پول بیبر
دستور پخت نان پیشی ترکیه ای بدون خمیر مایه به روش اصلی
برای خمیر داخل ظرفی مواد رو ریخته و ورز می دیم یه خمیر خیلی نرمی نمیشه.
برای مواد داخلش اسفناج ها رو خوب شسته و خرد میکنیم داخل تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و پیاز های نگینی خرد شده رو اضافه کرده تا وقتی که کمی طلایی بشن تفت میدیم سپس اسفناج ها رو اضافه می کنیم.
وقتی اسفناج ها آبشو پس داد و دوباره جذب کرد نمک و پول بیبر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه.
به اسفناج های خنک شده پنیر اضافه می کنیم خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و آرد پاشی می کنیم و با کمک وردنه بازش می کنیم.
مواد داخلی خنک شده رو قسمت وسط خمیر قرار میدیم و خمیر رو می بندیم بعد با کمک چاقو کناره هاشو برش زده و خمیر رو داخل روغن سرخ میکنیم.
نوش جان
طرز تهیه نان پیشی ساده
یه نون راحت و سریع آوردم که نیاز به فر هم نداره، خمیرش نیاز به استراحت نداره و اصلا قلق خاصی نداره و به راحتی درست میشه! یه نون ترکیه ای که کنار غذاها و به عنوان عصرونه عالیه!
مواد لازم
- تخم مرغ ۱ عدد
- شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
- جعفری ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر صبحانه ۱۰۰ گرم
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱۰ گرم (۲ قاشق مرباخوری)
- آرد نان یا آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
طرز تهیه
تخم مرغ و شیر رو با هم مخلوط کردم. نمک و بیکینگ پودر رو هم ریختم و ترکیب کردم. پنیر صبحانه (از هر نوع پنیر صبحانه ای می تونید استفاده کنید)، پنیر پیتزا ریز شده، جعفری ریز خرد شده رو هم ریختم.
آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم. آرد دو با کنترل و احتیاط بریزید. آرد زیادی به خمیر ندید، خمیر رو جمع کردم. استراحت نمی خواد. روی صفحه کار کمی آرد ریختم و خمیر رو روی سطح کار با وردنه باز و پهن کردم. خیلی هم خمیرتون نازک نشه. بعد به صورت نواری برش دادم.
داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم تا گرم بشه و در روغن با حوصله سرخ کردم. بعد از سرخ کردن در دستمال جذب روغن قرار دادم.