طرز تهیه نان لواش تو خونه خیلی راحته، کمی شبیه نان پیتا هست ولی یه کوچولو ضخیم تر. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه نان لواش خانگی

  • آرد فانتزی ۵۰۰ گرم
  • پولیش ۲۰۰ گرم (دیگه عضو ثابت نون های من شده)(۱۰۰ گرم آرد، ۱۰۰ گرم آب، یک گرم مایع خمیر، ۵ ساعت استراحت)
  • آب تقریبا ۳۰۰ گرم، اگر لازم باشه کم و یا زیاد کنید، بستگی به آبخور آردتون داره
  • عسل ۱۵ گرم، یا شیره انگور
  • نمک ۱۰ گرم
  • کره نرم شده ۱۵ گرم

طرز تهیه نان لواش خانگی در ماهیتابه

طرز تهیه نان لواش خانگی

شما اگر بخواهید صبح نون تازه میل کنید فقط کافیه مراحل رو تا استراحت نهایی پیش برید و خمیر رو با درپوش داخل یخچال قراربدید و صبح زود خمیر رو چونه کنید یک ساعت استراحت بدید و ادامه پخت. عطر نون صبح فضای خونتون رو پر میکنه.

تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و کم کم آب اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر بشه زیاد شل نباشه، ۲۰ دقیقه با درپوش استراحت میدید، بعد کشش از اطراف وتا زدن روی خود خمیر رو انجام بدید از هر طرف، بعد آروم بصورت چونه درست کنید و نیم ساعت استراحت بدید، این عمل رو ۴ بار با فاصله نیم ساعت تکرار کنید.

بعداز آخرین مرحله نیم ساعت استراحت، بعد به چونه های کوچیک تقسیم کنید و هر چونه رو با وردنه پهن کنید، اگر بتونید نازک کنید خیلی خوبه ولی پاره نشه. اندازه چونه بستگی به اندازه ماهی تابه داره، اما بهدلخواه، حدودا صد تا صدو پنجاه میتونید بگیرید.

اگر نمی‌خواهید پف کنه مثل لواش سطحش رو با چنگال چندتا سوراخ بزنید دیگه مثل لواش معمولی میشه.

بعد ماهی‌تابه، اگر چدن باشه بهتره، روی گاز داغ کنید، کامل داغ شده باشه بعد کمی حرارت رو کم کنید و خمیر های پهن شده رو داخل ماهیتابه بپذید، اگر سطح روش پارگی نداشته باشه پف میکنه زیر رو کنید و داخل پارچه قرار بدید تا خنک بشه. حرارت خیلی زیاد نباشه که بسوزه و کم هم نباشه. نوش جان