درست کردن نون تو خونه خیلی راحته، مخصوصا این نون کره ای خانگی نرم و ساده و خوشمزه که برای صبحانه و شروع روز یه انتخاب فوق‌العاده خوشمزه و خوش عطره. امیدوارم این نون کره ای رو درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه نان نرم کره ای در خانه

  • آرد ششصد گرم
  • کره پنجاه گرم و یک قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه ده گرم
  • آب ولرم دویست گرم
  • شیر ولرم دویست گرم
  • شکر دو قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ دو عدد
  • روغن مایع پنجاه میل
  • نمک یک قاشق چای‌خوری

دستور پخت نان کره ای خانگی نرم و ساده و خوشمزه برای صبحانه

طرز تهیه نان کره ای ساده و خوشمزه برای صبحانه
برای شروع ابتدا آب گرم، شیر، شکر و خمیر مایه را ترکیب کرده و پنج دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاید.

سپس به ترتیب سفیده تخم مرغ، روغن مایع را افزوده و با همزن دستی می زنیم.

در ادامه نمک و آرد را مخلوط کرده و در دو مرحله به مایه اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم تا خمیر شکل گیرد.

سپس یک قاشق غذاخوری کره که کاملاً نرم و هم دمای محیط شده را به خمیر اضافه می کنیم.

روی کاسه را سلفون کشیده و پوشانده، یک ساعت در دمای محیط (گرم) استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده می گذاریم و کمی ورز می دهیم. خمیر چسبنده است اما در حدی آرد می زنیم که بتوانیم خمیر را تقسیم و باز کنیم. بیش از حد آرد نمی زنیم که لطافت نان از بین می رود.

خمیر را به دوازده قسمت تقسیم کرده. چانه می گیریم. هر چانه را به کمک دست و وردنه شکل مستطیل (تقریباً هشت در پانزده سانتی‌متر) باز کرده، روی خمیر کره نرم و آب شده می زنیم، خمیر را از طول مستطیل لوله می کنیم و می پیچیم.

با برش زن خمیر لوله شده را نصف کرده و از یک سمت روی هم گذاشته و می بافیم. خمیر بافت را گرد پیچانده.

سپس روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله می چینیم. برای رومال دو عدد زرده تخم مرغ را با کمی شیر ترکیب کرده، با براش رومال زده و کنجد می پاشیم.

در طبقه وسط فر که از قبل با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد گرم شده به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم. نوش جان.