نان جو خشک شویدی یه میان وعده عالی و مقوی برای همه میتونه باشه! جو خشک شوید و زیره خاصیت چربی سوزی داره و برای افراد با قند خون بالا و کلسترول مفیده و همچنین برای ورزشکار ها و افرادی که رژیم لاغری دارن هم خیلی مناسبه.
خلاصه اگه اهل رژیم غذایی سالم هستی این نون جو خشک قشنگ ساعت ها سیر نگه ات میداره، درست کردنش واقعا آسونه، آسونتر از اون چیزی که فکرشو بکنی! از طعم و عطرش هم دیگه نمیگم تا خودتون درست کنید!
مواد لازم برای تهیه نان جو خشک شویدی
- آرد جو ۱۳۰ گرم
- آرد فانتزی یا جو ۲۰ گرم
- آب ۱۳۰ گرم برای خمیر ابتدایی ۲۰ گرم هم برای مرحله دوم اگر نیاز شد
- مخمر فوری ۲ گرم
- نمک ۱/۵ تا ۲ گرم
- روغن یک قاشق غذاخوری
دستور پخت نان جو خشک شویدی رژیمی در خانه
برای شروع اول آرد جو (ترجیحا آرد جو از جای معتبر بخرید) رو با آب گرم یا آب معمولی ترکیب کنید قشنگ همه جاش خمیری بشه بعد بزارید دو ساعتی بمونه.
اون آرد سفید رو با نمک و مخمر اضافه کنید، میتوتید آرد جو بزنید فرقی نداره. هم بزنید، اگر خشک بود اون مابقی آب رو به خوردش بدید.
خمیری که با آرد جو درست میشه کلا خمیر بد قلقی هست و به راحتی جمع نمیشه. پس حوصله به خرج بدید.
یهو همه رو نزنید که شل بشه. وقتی کاملا یکدست شد روغن رو اضافه کنید. خوب ۵ تا ۶ دقیقه با لیسک یا پشت قاشق مواد رو ورز بدید. (مثل خمیر کوکی میشه ولی چسبنده تر)
بعد دو ساعت بزارید کنار تا تخمیر بشه و در نهایت روی صفحه آردپاشی شده باز کنید، میتونید روی ورق نسوز از ابتدا باز کنید (چرا خودم اینکار رو نکردم نمیدونم!)
میتونید انواع دانه ها و شوید خشک هم بزنید با وردنه به قطر ۳ میل باز کنید و میتوتید روشون با چنگال سوراخ بزنید من نزدم.
مجددا نیم ساعت زمان بدید و در نهایت داخل فر داغ داغ ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. اگر فن داره، فن کانوکشن رو بزنید بهتره. در نهایت بزارید سرد بشه خشک خشک میشه. با ماست محلی نگم چه شود! نوش جان
نکات مهم تهیه نان جو خشک شویدی
- میتونید ۳۰ گرم خمیر ترش بزنید که معرکه اش میکنه.
- از آرد جو خوش عطر و باکیفیت استفاده کنید که تو کیفیت نون خیلی تاثیر داره.
- اگر خمیر روی سینی فر داغ منتقل کنید بهتره.
- حتما حتما نازک نازک پهن کنید.