این نون صبحانه حلزونی بافتی نرم و پنبه ای داره و یه صبحانه اشتها آور و خوشمزه ست. اگه به پختن نون علاقه مند هستید، این نون صبحانه حلزونی رو امتحان کنید. مطمئن هستم خوشتون میاد. بریم برای مواد لازم و دستور پخت این نون حلزونی.
مواد لازم برای تهیه نان صبحانه حلزونی
- آرد نان فانتزی ۵۶۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۶۰ گرم
- نمک ۶ گرم
- مخمر فوری ۷ گرم
- شیر ولرم ۱۸۰ گرم
- کره ۱۲۵ گرم
- اب هم دمای محیط ۱۲۰ گرم
دستور تهیه نان صبحانه حلزونی
برای شروع ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنید. بهتره تخم مرغ ها هم دمای محیط باشن. زرده تخم مرغ ها رو به دقت جدا کنید و سپس زرده ها رو به مخلوط مواد خشک اضافه کنید.
در ادامه آب رو اضافه کنید، حدود ۲۰ گرم از آب رو نگه دارید اگه از آخر خمیر سفت بود اضافه کنید وگرنه لازم نیست. (به علت تفاوت آبخوری آردها)
شیر و کره رو از قبل به صورت بن ماری گرم کنید و اجازه بدین خنک بشه و بعد به مواد اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه ورز لازم داره.
خمیر به خاطر استفاده از تخم مرغ و کره چسبنده هست. لطفا صبور باشید و با ورز دادن چسبندگی خمیر را کم کنید.
خمیر را چانه کرده، داخل ظرف چرب شده به مدت یک ساعت استراحت دهید.
حالا حدود ۱۰۰ گرم کره نرم نیاز دارید. پف خمیر را بگیرید، روی سطح کارتون با وردنه به قطر کمتر از یک سانتی متر باز کنید.
کره را روی سطح خمیر بمالید.
نوارهای دو سانتی برش بزنید و رول کنید. داخل سینی فر که کاغذ انداخته اید بچینید.
سپس روی خمیر را با پارچه نخی بپوشانید. حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه و بعد با خامه صبحانه رومال کنید.
برای پخت داخل فر از قبل داغ شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.
بلافاصله بعد از خروج از فر با کره رومال کنید و پودر قند بپاشید. یک نان صبحانه شیرین و خوشمزه خواهید داشت. شایدم عصرانه.