بیسکاتی شکلاتی خوشمزه و متفاوت! سم اين شیرینی بیسکاتی هست ولی اين بیسکاتی کمی متفاوته و با بقیه دستور های بیسکاتی فرق داره، بافتش بين کيک و بيسکوئيته و ماندگاری زیادی داره. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه بیسکاتی شکلاتی

  • آرد 450 گرم ( معادل 3 و 1/3 لیوان دسته دار فرانسوی)
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سر پر
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • شکر 200 گرم (معادل 1 لیوان فرانسوی)
  • تخم مرغ 4 عدد
  • روغن مایع 80 گرم (معادل نصف لیوان)
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته‌ ذرت 2 قاشق غذاخوری
  • رنده ی پوست پرتقال کمی

دستور تهیه تهیه بیسکاتی شکلاتی

طرز تهیه بیسکاتی شکلاتی
ابتدا دو قاشق از آرد را برداشته و بقیه آرد، بیکینگ پودر،نشاسته‌ ذرت و نمک را سه بار الک میکنیم.

در ادامه تخم‌ مرغ ها، شکر، وانيل، روغن‌ و رنده ی پوست پرتقال رو با هم مخلوط می‌کنیم.

دستور تهیه بیسکاتی شکلاتی
سپس مخلوط آرد رو کم کم به‌ مواد اضافه و هم می‌زنیم تا خمیر نرمی حاصل‌ شود.

آموزش تصویری بیسکاتی شکلاتی
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده به یه قسمت دو قاشق آرد و به یه قسمت دو قاشق پودر کاکائو اضافه و کاملا مخلوط می‌کنیم.

دستور پخت بیسکاتی شکلاتی
سپس هر خمیر رو مجددا به‌ دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

بیسکاتی شکلاتی دو رنگ
هر چونه رو بين دو تا نایلون باز کرده‌ داخل سيني فر که‌ کمي چرب شده قرار می‌دهیم تا ۴ لايه روی هم به‌ صورت‌ يک درمیان قرار بگیرد.

دستور بیسکاتی دو رنگ شکلاتی

دوباره‌ با وردنه خمیرها رو باز می‌کنیم، بعد با چنگال روی آنها رو سوراخ می‌کنیم تا بیش از حد پف نکنن.

طرز تهیه بیسکاتی شکلاتی با عکس
سینی رو داخل‌ فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه‌ سانتی گراد به‌ مدت ۲۵ دقیقه قرار می‌دهیم، پس از پخت به‌ صورت‌ لوزی برش می‌دهيم و با مغزیجات دلخواه تزئین می‌کنیم.

بیسکاتی شکلاتی برشی
نکته مهم تهیه بیسکاتی شکلاتی

  • اگر خمیرتون سفت بود یکم روغن و اگه شل بود کمی آرد بهش اضافه کنین.
  • بیسکاتی ها رو داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری کنین.

طرز تهیه بیسکاتی پسته و شکلات

یه بیسکاتی خوشمزه که به نظرم عالی میشه! دوست داشتین امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه بیسکاتی پسته و شکلات

  • آرد همه منظوره، 2 و ¼ پیمانه
  • بکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری
  • نمک، ½ قاشق چایخوری
  • کره در دمای اتاق، 3 قاشق غذاخوری (45 گرم)
  • شکر دانه ریز، ¾ پیمانه
  • روغن زیتون بی‌بو، 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ درشت،2 عدد
  • اسانس وانیل، 2 قاشق چایخوری
  • پسته خرد شده، 1 و ½ پیمانه
  • شکلات شیری، 1 پیمانه

طرز تهیه

1. فر را روی 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید.

2. آرد، بکینگ پودر و نمک را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید.

3. کره، روغن و شکر را داخل کاسه بزرگ همزن بریزید و با سری ویسک آن با سرعت متوسط به مدت 1 دقیقه هم بزنید. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. مواد خشک را اضافه کرده و در حد ترکیب شدن هم بزنید. مایه کوکی باید نرم و کمی چسبنده باشد. اگر بیش از حد چسبنده بود، حدود 1 تا 2 قاشق دیگر آرد اضافه کنید. هر مرحله 1 قاشق آرد اضافه کنید. سپس پسته خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. در هر مرحله پیش از حد هم نزید.

4. خمیر کوکی را به دو قسمت تقسیم کنید دو مستطیل مساوی به اندازه 26 در 8 سانتیمیتر و ارتفاع حدود 2 و نیم سانتیمتر درست کنید و در سینی فر به فاصله 10 سانتیمتر از یکدیگر بگذارید. به مدت 25 دقیقه بپزید. سپس به مدت 10 دقیقه بگذارید خنک شود. سپس به برش های 2 و نیم سانتیمتری برش بزنید و مجددا از سمت برش خورده رو به بالا به فاصله 6/0 سانتیمتری از یکدیگر در سینی فر بچینید و به مدت 8 دقیقه بپزید.

سپس آنها را به سمت دیگر برگردانید و به مدت 8 دقیقه دیگر بپزید. از فر خارج کرده و بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. برای پیشگیری از ترک خورد هر 15 تا 20 دقیقه در پشت و رو کنید.

رویه هر بیسکاتی را در شکلات ذوب شده بزنید و روی کاغذ روغنی یا پنجره سیمی بچینید و اگر دوست داشتید روی آن پسته خرد شده بپاشید. بگذارید خشک شود. این شیرینی در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 2 هفته قابل نگهداری است.

5/5 - (2 امتیاز)