نان قهوه یا نان با طعم قهوه یک نان فوق العاده نرم و خوشمزه با عطر خوش قهوه که در کنار عسل و یک فنجان نوشیدنی گرم صبحانه یا عصرانه متفاوت و لذت بخشی میشه همراه شما عزیزان هستم.

این نان خوشمزه رو هم با قهوه فوری یا همون نسکافه و هم با پودر قهوه می‌تونید درست کنید.

مواد لازم برای تهیه نان قهوه با پودر قهوه

  • آرد ۲ پیمانه
  • خمیر مایه فوری۱ قاشق چای خوری
  • نمک یک دوم قاشق غذاخوری
  • آب داغ ۱۱۰ گرم
  • شیر ۱۰۰ گرم
  • پودر قهوه ۲ قاشق غذاخوری
  • کره اب شده سرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای ۵۰ گرم

طرز تهیه تهیه نان قهوه با پودر قهوه

ابتدا قهوه را داخل اب جوش بریزید هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس شیرو قهوه و شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و اردو بکینگ پودر و نمک را به آن بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شود. اگر خمیر چسبنده است آرد اضافی نزنید.

روی خمیر را بپوشانید و یک ربع استراحت دهید بعد از زمان داده شده دست خود را چرب کنید و با ننوک انگشتان خمیر را از کناره ها به سمت وسط بکشید و خمیر را گرد کنید. رویش را پوشانده و مجددا ۵۰ دقیقه استراحت دهید.

سپس سطح کار را ارد پاشی کنید خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید رویش را بپوشانید و ۵ دقیقه استراحت دهید دوباره خمیر را برداشته به آرامی گرد کنید تا روی خمیر ترکی نباشد و در قالب چرب و آرد پاشی شده قرار دهید روی خمیر را بپوشانید و ۶۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.

سپس روی خمیر آرد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید بهتر است کف سینی فر یک ظرف آب قرار دهید.

نکته:
برای اینکه نان نرم و لطیفی داشته باشید، حتما زمان های گفته شده برای استراحت خمیر را رعایت کنید.

طرز تهیه نان قهوه با قهوه فوری یا پودر قهوه، متفاوت و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه نان قهوه با قهوه فوری (نسکافه)

  • آرد همه منظوره (آرد قنادی یا نان فانتزی) 300 گرم
  • شکر قهوه ای یا سفید 35 گرم
    خمیر مایه فوری 5 گرم
  • کره آب شده 25 گرم
  • آب داغ 110 گرم
  • قهوه فوری 8 تا 10 گرم
  • شیر 100 گرم
  • نمک 4 گرم

طرز تهیه نان نسکافه ای

برای شروع ابتدا آب داغ و پودر قهوه رو با هم مخلوط کنید و بذارید خنک بشه بعد با شیر، شکر و خمیر مایه فوری مخلوط کنید آرد، نمک و کره آب شده رو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در ظرف رو بپوشونید و یک ربع استراحت بدید.

بعد دستتون رو چرب کنید و خمیر رو چانه کنید دوباره در ظرف رو بپوشونید و 50 دقیقه استراحت بدید بعد روی سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به سطح کار انتقال بدید و به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و چانه کنید با یک کیسه پلاستیکی روی چانه ها رو بپوشونید و 10 دقیقه استراحت بدید.

بعد دوباره چانه کنید و داخل قالب که چرب و آرد پاشی شده بچینید. دوباره روی قالب رو بپوشانید و 60 تا 70 دقیقه استراحت بدید تا خمیر حجم بگیره.

بعد روی خمیر رو با الک کمی آرد پاشی کنید و داخل فر 180 درجه که یک ربع قبل گرم کردید به مدت 15 تا 18 دقیقه بذارید تا بپزه (کاسه آب داغ داخل فر فراموش نشه.)


طرز تهیه نان قهوه و گردو

نان قهوه و گردو، نونی که وقتی خمیرشو تهیه میکنی بوی قهوه پخش میشه، موقع پختش با عطرش مست میشی!

مواد لازم برای تهیه نان قهوه و گردو

  • ۵۰۰ گرم آرد
  • ۱۲۰ گرم شیر
  • ۱۲۰ گرم آب (آب با احتیاط و کم کم اضافه بشه. به دلیل نوع متفاوت اردها و میزان آبخوری آرد)
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری قهوه
  • ۲ قاشق غذاخوری آب داغ
  • ۵۰ گرم کره
  • ۷۵ گرم شکر
  • ۲ و ۱/۲ قاشق مرباخوری مخمر
  • نمک نصف قاشق مرباخوری
  • گردو ۱۰۰ گرم
  • خرما یا کشمش ۶۰ گرم

طرز تهیه نان قهوه و گردو

قهوه را با آب داغ مخلوط کنید.

آرد و تمام‌ مواد خشک، قهوه، تخم مرغ، شیر و آب (آب کم کم‌ اضافه کنید) به جز کره را باهم مخلوط کنید و به مدت ده دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.

اگر خمیر موقع ورز دادن سفت بود دو قاشق اب بیشتر بزنید و ورز دهید.

کره ی نرم‌ را کم کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا کاملا نرم و لطیف شود. حدودا سه دقیقه هم‌ به سطح بکوبید و خمیر را چانه کنید پنج دقیقه خمیر رو استراحت بدهید.

بعد از خمیر تست پنجره بگیرید اگر به تست رسید دو دقیقه دیگه ورز بدید چانه کنید داخل کاسه چرب گذاشته سلفون کشیده ۵۰ تا ۶۰دقیقه استراحت دهید

خمیر را روی سطح کار گذاشته با دست فشار داده تا پف خمیر گرفته شود خمیر را به ۸قسمت تقسیم کنید چانه کرده ده دقیقه استراحت بدید

هرچانه را روی سطح کمی اردی به صورت بیضی باز کنید از گردو و خرما گذاشته که خمیر را به فرم دلخواه بپیچید.=

خمیر را روی سینی چیده روی آن پارچه کشیده بیست دقیقه تا نیم‌ساعت استراحت دهید.

همیشه خمیرهای که اول پیچیده شده مدتی از زمان استراحت رو طی کرده وقتی میخوایین استراحت بدید روی بقیه دو لایه پارچه بکشید روی خمیرهای که زودتر پیچیده شده یک لایه پارچه.

با تخم مرغ روی خمیر را رومال زده کنجد بپاشید و در فر داغ با دمای ۱۸۰درجه بیست دقیقه بپزید بین‌ پخت سینی را بچرخانید تا نان به طور یکسان بپزد. بعد پخت روی نان را گریل کنید. روی توری چیده تا خنک شود.