نان قهوه یا نان با طعم قهوه یک نان فوق العاده نرم و خوشمزه با عطر خوش قهوه که در کنار عسل و یک فنجان نوشیدنی گرم صبحانه یا عصرانه متفاوت و لذت بخشی میشه همراه شما عزیزان هستم.

این نان خوشمزه رو هم با قهوه فوری یا همون نسکافه و هم با پودر قهوه می‌تونید درست کنید.

مواد لازم برای تهیه نان قهوه با پودر قهوه

  • آرد ۲ پیمانه
  • خمیر مایه فوری۱ قاشق چای خوری
  • نمک یک دوم قاشق غذاخوری
  • آب داغ ۱۱۰ گرم
  • شیر ۱۰۰ گرم
  • پودر قهوه ۲ قاشق غذاخوری
  • کره اب شده سرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای ۵۰ گرم

طرز تهیه تهیه نان قهوه با پودر قهوه

ابتدا قهوه را داخل اب جوش بریزید هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس شیرو قهوه و شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و اردو بکینگ پودر و نمک را به آن بیفزایید و با قاشق هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شود. اگر خمیر چسبنده است آرد اضافی نزنید.

روی خمیر را بپوشانید و یک ربع استراحت دهید بعد از زمان داده شده دست خود را چرب کنید و با ننوک انگشتان خمیر را از کناره ها به سمت وسط بکشید و خمیر را گرد کنید. رویش را پوشانده و مجددا ۵۰ دقیقه استراحت دهید.

سپس سطح کار را ارد پاشی کنید خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید رویش را بپوشانید و ۵ دقیقه استراحت دهید دوباره خمیر را برداشته به آرامی گرد کنید تا روی خمیر ترکی نباشد و در قالب چرب و آرد پاشی شده قرار دهید روی خمیر را بپوشانید و ۶۰ دقیقه دیگر استراحت دهید.

سپس روی خمیر آرد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید بهتر است کف سینی فر یک ظرف آب قرار دهید.

نکته:
برای اینکه نان نرم و لطیفی داشته باشید، حتما زمان های گفته شده برای استراحت خمیر را رعایت کنید.

طرز تهیه نان قهوه با قهوه فوری یا پودر قهوه، متفاوت و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه نان قهوه با قهوه فوری (نسکافه)

  • آرد همه منظوره (آرد قنادی یا نان فانتزی) 300 گرم
  • شکر قهوه ای یا سفید 35 گرم
    خمیر مایه فوری 5 گرم
  • کره آب شده 25 گرم
  • آب داغ 110 گرم
  • قهوه فوری 8 تا 10 گرم
  • شیر 100 گرم
  • نمک 4 گرم

طرز تهیه نان نسکافه ای

برای شروع ابتدا آب داغ و پودر قهوه رو با هم مخلوط کنید و بذارید خنک بشه بعد با شیر، شکر و خمیر مایه فوری مخلوط کنید آرد، نمک و کره آب شده رو اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در ظرف رو بپوشونید و یک ربع استراحت بدید.

بعد دستتون رو چرب کنید و خمیر رو چانه کنید دوباره در ظرف رو بپوشونید و 50 دقیقه استراحت بدید بعد روی سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو به سطح کار انتقال بدید و به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و چانه کنید با یک کیسه پلاستیکی روی چانه ها رو بپوشونید و 10 دقیقه استراحت بدید.

بعد دوباره چانه کنید و داخل قالب که چرب و آرد پاشی شده بچینید. دوباره روی قالب رو بپوشانید و 60 تا 70 دقیقه استراحت بدید تا خمیر حجم بگیره.

بعد روی خمیر رو با الک کمی آرد پاشی کنید و داخل فر 180 درجه که یک ربع قبل گرم کردید به مدت 15 تا 18 دقیقه بذارید تا بپزه (کاسه آب داغ داخل فر فراموش نشه.)