شهرهای مختلف فطیر دارن که با هم متفاوت هست. نون فطیر اراک هم یکی از این نون هاست گه بسیار خوشمزه و سالمه. نون فطیر اراک یه نون به نسبت شیرین و مناسب برای صبحانه و عصرانه ست.

مواد لازم برای تهیه فطیر اراک

  • شکر 300 گرم
  • شیر 300 گرم
  • پودر خمیر مایه نصف قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع 100 گرم
  • آرد گندم 750 گرم (آرد سه صفر)
  • کمی هل و گلاب و زعفران (به دلخواه)
  • تخم مرغ 1 عدد برای رومال
  • کنجد برای رومال

طرز پخت نون فطیر اراک مرحله به مرحله

شیر و یک قاشق شکر و خمیرمایه را مخلوط کرده و ده دقیقه صبر میکنیم تا کمی پف کند و از سالم بودن خمیرمایه مطمئن شویم.

در ظرفی بقیه مواد را مخلوط کرده و مخلوط خمیر مایه را اضافه میکنیم و اگر نیاز بود و خشک بود کمی شیر و اگر چسبنده بود کمی آرد اضافه می کنیم و ورز میدهیم تا یکدست شود.

سپس روی خمیر رو پوشانده و حدود یکی دو ساعت که ماند بعد چانه های کوچک کرده و هر کدام را پهن کرده و در سینی فر قرار داده و رومال زده و 15 تا 30 دقیقه زمان میدیم تا خمیر کمی استراحت کنه.

در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد حدود 15 تا 20 دقیقه بپزد. همپنین می‌تونید داخل تابه که از قبل گرم شده بذارید و رو شعله پخش کن حدود 15 دقیقه با حرارت کم بپزبد.