این نان چند غله یه نون سالم و مغذیه. اگه به پخت نون علاقع دارید پیشنهاد میکنم این نان چند غله رژیمی خانگی رو سر فرصت درستش کنید. نون خیلی خوشمزه ایه سالمه و بافت خوبی هم داره.

مواد لازم برای تهیه نان چند غله

  • آرد نان فانتزی ۳۰۰ گرم
  • آرد چاودار ۲۰ گرم
  • آرد جو ۲۰ گرم
  • سبوس جودوسر ۱۰ گرم
  • سبوس گندم ۱۰ گرم
  • پودر جوانه گندم ۱۰ گرم
  • مخمر فوری ۷ گرم
  • نمک ۷ گرم
  • شکر ۱۵ گرم
  • روغن مایع ۲۰ گرم
  • شیر ۱۰۰ گرم
  • آب حدود ۱۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر مصرف بشه)

دستور پخت نان چند غله رژیمی خانگی

طرز تهیه نان چند غله رژیمی خانگی
برای شروع ابتدا همه مواد خشک با هم ترکیب کنید شیر اضافه کنید و سپس آب کم کم بریزید و مخلوط کنید تا جایی که خمیر یکدست بشه. زیاد سفت نباشه شل و چسبناک هم نباشه.

سپس روغن بریزید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی داشته باشین. چونه بگیرین و اجازه بدین تا استراحت کنه و حجمش دوبرابر بشه سپس به سایز مورد نظر تقسیم کنید شکل بدین رویه اونو کمی آب اسپری کنید و در صورت تمایل درون ظرفی که کنجد هست بغلتونید و بذارین در سینی روشو تیغ بزنید و با نایلون چرب بپوشونید و اجازه بدین تا حجیم بشه سپس در فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه قرار بدین.

️تغییراتی که من دادم اگرچه بافت نونم به سبکی دستور بالا نبود ولی طعم خیلی خوبی داشت:

  • نصفی از آرد نان رو آرد کامل زدم.
  • از روغن زیتون استفاده کردم.
  • به جای شکر از عسل استفاده کردم.
  • مقداری جو برشته و مالت تیره داشتم که اول آسیاب کردم.و چون کاملا نرم نبود اول خیس و بعد با مواد مخلوط کردم.
  • مقداری خمیرترش اضافی هم داشتم که اونم مصرف کردم.
  • وقتی اینگونه چیزای اضافی به خمیر میزنیم در اضافه کردن آب باید دقت کنیم و تا جایی که لازمه آب مصرف بشه.