دمپختک قارچ و بادمجان با قارچ پلو غذایی ساده، خوشمزه و پرطرفداره. دمپختک قارچ دارای پروتئین و مواد مغذی زیادی هست. در ادامه با دستور پخت دمپختک قارچ و بادمجان مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه دمپختک قارچ و بادمجان برای 4 نفر
- برنج 2 پیمانه
- قارچ 400 گرم
- بادمجان 3 عدد
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی 500 گرم
- فلفل سبز 2 عدد
- نمک 1 قاشق مرباخوری
- فلفل 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
- تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دمپختک قارچ و بادمجان مرحله به مرحله
مرحله اول، تفت دادن پیاز
پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی باریک یا نگینی خرد کنید. داخل قابلمهم کمی روغن بریزید و پیاز رو داخل قابلمه بریزید. کمی تفت بدید و سپس تخم گشنیز رو اضافه کنید.
مرحله دوم، اضافه کردن بادمجان
بادمجان رو با پوست به صورت نگینی درشت خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. اگه بادمجون با پوست دوست ندارید در این مرحله پوست بادمجان رو بگیرید.
مرحله سوم، اضافه کردن قارچ
قارچ ها رو درشت خرد کنید و به بادمجون و پیاز اضافه کنید. در این مرحله قارچ آب میان بافتیش رو پس میده و بادمجون آب میان بافتی قارچ رو جذب میکنه. این اتفاق باعث میشه که بادمجون بدون روغن بپزه و خوشمزه بشه.
مواد رو کمی هم بزنید تا مخلوط بشن. زردچوبه رو اشافه کنید و مواد رو هم بزنید. سپس با چاقو روی فلفل سبز ها پند شکاف ایجاد کنید و درسته به مواد در حال پخت اضافه کنید.
مرحله چهارم، اضافه کردن گوجه فرنگی
گوجه فرنگی رو شسته و قسمت سبز بالای گوجه ها رو جدا کنید. سپس گوجه فرنگی ها رو رنده کنید یا داخل غذاساز بریزید و پوره کنید و سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید و کمی هم نمک اضافه کنید. سپس درب ظرف رو ببندید و روی حرارت ملایم حدود 15 دقیفه زمان بدید تا آب قارچ و گوجه فرنگی خارج بشه و طعم مواد به خورد هم بره.
مرحله پنجم، اضافه کردن برنج
آب برنج رو که از قبل خیس کردهاید رو دور بریزید و سپس برنج رو به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مواد رو به آرومی هم بزنید تا برنج به مواد مخلوط بشه. سپس نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید. حرارت رو کم کنید درب قابلمه رو ببنید و حدود 45 دفیفه زمان بدید تا برنج دم بکشه. نوش جان.