مافین کره ای شکلاتی با طعم خاص یکی از خوشمزه ترین مافین هایی که امتحان کردم.

دستور یه مافین با طعم قهوه و شکلات رو براتون آوردم که که برای عصرونه با یه فنجون قهوه میتونه گزینه ی خیلی عالی و مناسبی باشه.


مواد لازم برای تهیه مافین کره ای شکلاتی

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ لیوان سرخالی شکر
  • ۱۰۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
  • ۱ لیوان شیر
  • ۱ قاشق چایخوری قهوه فوری
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل مایع یا ¼ قاشق چای خوری پودر وانیل
  • ۳ لیوان سرخالی آرد
  • ۲ قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو
  • ۱/۵ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱۰۰ گرم شکلات سیاه خردشده
  • شکلات چیپسی تیره برای تزئین

دستور پخت مافین کره ای شکلاتی با طعم خاص

طرز تهیه مافین کره ای شکلاتی با طعم خاص
۱. برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر را ۵ تا ۶ دقیقه با همزن خوب بزنید.

۲. کره را اضافه و به هم زدن ادامه دهید.

۳. قهوه فوری را در شیر حل کرده و به همراه وانیل اضافه کنید و هم بزنید.

۴. بیکینگ پودر را با پودر کاکائو و آرد با هم در یک ظرف جدا ۲ بار الک کرده و با مواد ترکیب کنید تا یکدست شود.

۵. شکلات خرد شده را به مایه اضافه و ترکیب کنید.

۶. قالب های مافین را با کره چرب کنید. می‌توانید از کپسول های کاغذی کاپ کیک استفاده کنید.

۷. مایه مافین را داخل قالب بریزید به طوری که تقریبا ⅘ حجم قالب ها پر شود.

۸. روی مایه مافین ها را شکلات چیپسی بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید. (زمان پخت بسته به دمای فر شما دارد)


طرز تهیه مافین شکلاتی با روغن مایع

مواد لازم

  • آرد یک و سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ بزرگ دو عدد
  • ماست سه چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو نصف پیمانه
  • روغن نصف پیمانه
  • شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه
  • شکر سفید نصف پیمانه
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
  • شکلات چیپسی نصف پیمانه
  • شیر نصف پیمانه

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب می زنیم که کاملا کرم رنگ و حجیم بشه، به ترتیب ماست، روغن و شیر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مخلوط آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر الک شده رو تو چند مرحله اضافه می کنیم و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن می زنیم و در مرحله آخر شکلات چیپسی ها رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. زیاد هم نزنید که پف مواد نخوابه.

میریزیم توی قالب کاپ کیک و یه مقدار برای پفش جا میزاریم، برای قله ای شدن مافین ها فر رو با دمای ۲۲۰ درجه گرم می کنیم و ۵ دقیقه میزاریم تو دمای بالا بمونه و بعد بدون اینکه در فر رو باز کنیم دما رو میاریم رو ۱۷۰ درجه و ده دقیقه دیگه میزاریم بپزه که کامل پخته شه، با سیخ چوبی چک می کنیم اگه تمیز بیرون اومد پخته و تامام.

این مافین مخصوص عاشقای شکلاته با یه بافت مرطوب و شکلاتی. زیاد هم نزارید تو فر بمونه که خشک میشه، همین که تستر تمیز اومد بیرون کافیه.