این هم دستور یه ناگت مرغ خانگی و حرفه ای که دیگه از خرید ناگت های حاضری بی نیازتون میکنه.

از طعم و تردیش نگم براتون که عالیه. میتونید زیاد درست کنید و فریز کنید واسه وقتایی که عجله دارید سه سوته آماده است.


مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ با نان باگت

  • مخلوط ران و سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
  • خمیر داخل سه عدد نان باگت
  • شیر نصف لیوان
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • سیر دو حبه
  • اگر در دسترس بود زنجبیل تازه یک بند انگشت
  • روغن مایع دو قاشق غذاخوری

ادویه ها شامل

  • دو قاشق چای‌خوری نمک
  • یک ق چ فلفل سیاه
  • یک قاشق چای‌خوری پودر پیاز
  • دو قاشق چای‌خوری پول بیبر یا یک قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
  • اگر زنجبیل تازه نداشتید یک قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل

برای سوخاری کردن

  • یک عدد تخم مرغ
  • چهار قاشق شیر
  • یک لیوان آرد
  • یک لیوان پودر سوخاری

دستور پخت ناگت مرغ با نان باگت مرحله به مرحله

طرز تهیه ناگت مرغ با نان باگت مرحله به مرحله

اول از همه خمیر داخل نان باگت یا نون تست رو با شیر خیس کنید و بذارید خمیر بشه.

گوشت مرغ رو داخل غذاساز بریزید و حسابی له کنبد بعد خمیر نون و ادویه ها رو هم اضافه و مجدد مخلوط کنید در انتها سیر و زنجبیل رنده شده رو بهمراه روغن و زرده تخم‌مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.

کف قالب رو حسابی آرد بپاشید خمیر مرغ رو روش پهن کنید روش رو آرد بپاشید و با پشت قاشق حسابی صاف کنید به قطر نیم سانت بهترین ضخامته.

بعد میتونید مربع یا با هر قالبی که دوست دارید قالب بزنید ولی جداش نکنید چون شله سینی ها رو نیم ساعت داخل فریزر بزارید تا خودش رو بگیره بعد بیرون بیارید.

تخم مرغ رو با چند قاشق شیر مخلوط کنید و هم بزنید ناگت ها رو از تو سینی بردارید اول توی آرد بعد توی تخم مرغ و در آخر توی پودر سوخاری غلت بدید.

میتونید لبه هاش رو با انگشت مرتب کنید و شکل بدید اگر بهم ریخت میتونید یکم روش آرد بپاشید و تو دستتون براحتی شبیه کتلت شکل بدید.

توی این مرحله میتونید فریز کنید و یا تازه تازه تو روغن داغ با شعله متوسط سرخ کنید.

اگر چرخ گوشت دارید اول مرغ رو بهمراه خمیر نون یکبار چرخ کنید بعد همه مواد باقیمونده رو بهش اضافه کنید با دست مخلوط کنید و یکبار دیگه همه رو با هم چرخ کنید.

با این مقدار مواد اولیه حدود ۲۵ عدد ناگت سایز فلافل درست میشه.


طرز تهیه ناگت مرغ با پودر سوخاری

مواد لازم

  • ترکیب سینه و ران بی استخوان مرغ نیم کیلو
  • پودر سوخاری ریز یا آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • پنیر پیتزا ۱ لیوان
  • سس خردل ۱ قاشق غذاخوری (قابل حذفه)
  • نمک و ادویه به دلخواه (من فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و آویشن زدم)

برای سوخاری کردن

  • تخم مرغ + نمک و فلفل سیاه
  • پودر سوخاری پولکی (من از پودر سوخاری پانکو و پودر سوخاری پولکی تردک استفاده کردم)

طرز تهیه

مرغ و سیر رو با هر دستگاهی که دارین له کنین (مثل خرد کن، چرخ گوشت، غذاساز)، بهش پودر سوخاری، ادویه ها، پنیر پیتزا و سس خردل اضافه کنید و دوباره بریزین توی دستگاه تا یه خمیر یکدست درست شه.

تخم مرغ رو با کمی نمک و فلفل هم بزنین تا یکدست شه، دستتون رو با کمی روغن چرب کنید، به ناگت ها به دلخواه شکل بدین، ناگت ها خیلی ضخیم نباشن که خوب مغز پخت بشن، بعد دوبار داخل تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونین و یک ساعت بذارین توی فریزر.

تو این مرحله میتونین ناگت ها رو بذارین تو فریزر و هر وقت خواستین سرخ کنین، حدودا تا ۳ ماه تو فریزر ماندگاری داره.

بعد داخل روغن داغ، روی حرارت ملایم هر طرفش رو حدود ۶ دقیقه سرخ کنید تا کاملا بپزه و روش ترد شه. نوش جان

5/5 - (2 امتیاز)