موس انار، به قدری این دسر خوشمزست که من حاضرم به جای ناهار بخوردم، من که با تمام وجودم عاشقش شدم.


مواد لازم براس تهیه دسر موس انار با ژله

  • ژله انار سه بسته
  • آب جوش سه لیوان
  • پنیر ماسکار پونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
  • خامه قنادی ۱۰۰ گرم (میتونید از خامه صبحانه هم استفاده کنید منتها دو قاشق غذاخوری پودر قند بهش اضافه کنید.)

آموزش دستور تهیه دسر موس انار با پودر ژله انار

طرز تهیه دسر موس انار با ژله برای شب یلدا
برای شروع  ابتدا یک بسته ژله انار رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و هم میزنیم تا ژله کامل حل و شفاف بشه.

سپس کف قالب مستطیل شکل رو کمی چرب میکنم و مایع رو داخلش میریزم و میذارم داخل یخچال تا ببنده و سفت بشه.

بعد برای موس دوباره دو بسته ژله انار رو با دو لیوان آب جوش حل کرده و خوب هم میزنیم تا ذرات به طور کامل باز بشه. سپس میذاریم کنار تا سرد بشه.

داخل ظرفی پنیر ماسکارپونه و خامه قنادی رو مخلوط می‌کنیم و با همزن میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن. سپس مایع ژله انار رو کم کم به موس اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه.

کف قالب یه مقدار از مواد میریزم و میذارم یخچال تا نیم بند بشه.

بعد اون ژله ای که داخل قالب مستطیلی درست کرده بودم رو به شکل مستطیل برش میزنم و روی دسر میذارم و روش از مواد موس میریزم و میذارم یخچال تا نیم بند بشه.

دوباره از یخچال خارج میکنم و مابقی ژله انار رو می‌چینم روش و همه مواد موس رو داخل قالب میریزم تا پر بشه.

موس رو برای هفت تا هشت ساعت داخل یخچال میذارم تا خوب ببنده. در آخر کمی خامه قنادی فرم دادم و با انار تزیینش کردم. خیلی دسر جذاب و خوشگلیه. بهتر از اون خوشمزگیشه که حرف نداره. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.