کتلت سیب زمینی مراکشی رو امتحان کردید؟ طرفداران کتلت سیبزمینی حتما این کتلت سیب زمینی مراکشی رو دوست دارند.
خوب این همون کتلت سیب زمینی پخته خودمونه. فرقش وجود سبزیجات و ادویهجات مراکشیه. من خودم از کوکو سیبزمینی شویدی خوشم میاد، کلا سبزیجات در کنار سیبزمینی طعم خوبی میسازن و یه کمی هم جدیدتر از ورژنهای قبلی کتلت سیبزمینیه. راستی شما به اینا میگین کوکو، کتلت یا شامی؟؟؟
مواد لازم برای تهیه کتلت سیب زمینی مراکشی
- سیب زمینی آب پز پوست گرفته حدود ۷۰۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد درشت
- جعفری یا گشنیز خرد شده یک دسته کوچک
- فلفل قرمز به مقدار رلازم
- زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر زیره ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر دانه گشنیز ۱/۴ قاشق چای خوری
- پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری یا یک حبه سیر رنده شده
- نمک به مقدار لازم
دستور پخت کتلت سیب زمینی مراکشی
خوب سیب زمینیها را اول بپزید و پوست بگیرید و سپس وزن کشی کنید. حدود چهار تا سیب زمینی متوسط برای این مقدار کافیه.
سیب زمینیهای پخته و پوست گرفته را بعد از خنک شدن ریز رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا پوره شوند.
تخممرغها را یکی یکی به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایهای نه خیلی شل و نه خیلی سفت تهیه شود سپس ادویهجات را اضافه کنید.
در تابه مقداری روغن بریزید، مقداری از مایه با قاشق بردارید و داخل روغن داغ شده بریزید و با پشت قاشق به کتلتها فرم دهید. بعد از طلایی شدن آنها را برگردانید تا از سمت دیگر نیز بپزند.
نوش جان