کتلت سیب زمینی مراکشی رو امتحان کردید؟ طرفداران کتلت سیب‌زمینی حتما این کتلت سیب زمینی مراکشی رو دوست دارند.

خوب این همون کتلت سیب زمینی پخته خودمونه. فرقش وجود سبزیجات و ادویه‌جات مراکشیه. من خودم از کوکو سیب‌زمینی شویدی خوشم میاد، کلا سبزیجات در کنار سیب‌زمینی طعم خوبی میسازن و یه کمی هم جدیدتر از ورژن‌های قبلی کتلت سیب‌زمینیه. راستی شما به اینا میگین کوکو، کتلت یا شامی؟؟؟

مواد لازم برای تهیه کتلت سیب زمینی مراکشی

  • سیب زمینی آب پز پوست گرفته حدود ۷۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد درشت
  • جعفری یا گشنیز خرد شده یک دسته کوچک
  • فلفل قرمز به مقدار رلازم
  • زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر زیره ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر دانه گشنیز ۱/۴ قاشق چای خوری
  • پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری یا یک حبه سیر رنده شده
  • نمک به مقدار لازم

دستور پخت کتلت سیب زمینی مراکشی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی مراکشی

خوب سیب زمینی‌ها را اول بپزید و پوست بگیرید و سپس وزن کشی کنید. حدود چهار تا سیب زمینی متوسط برای این مقدار کافیه.

سیب زمینی‌های پخته و پوست گرفته را بعد از خنک شدن ریز رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا پوره شوند.

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا مایه‌ای نه خیلی شل و نه خیلی سفت تهیه شود سپس ادویه‌جات را اضافه کنید.

در تابه مقداری روغن بریزید، مقداری از مایه با قاشق بردارید و داخل روغن داغ شده بریزید و با پشت قاشق به کتلتها فرم دهید. بعد از طلایی شدن آنها را برگردانید تا از سمت دیگر نیز بپزند.

نوش جان