خوراک مرغ با سس قارچ و هویج یه غذای خوشمزه و متفاوته که برای اینکه به برنامه غذایی روزانهتون تنوع بدید انتخاب خیلی خوبیه. امیدوارم درست کنید و از طعم و مزهاش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه تهیه خوراک مرغ با سس قارچ و هویج
- سینه مرغ 500 گرم
- روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
- پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق مرباخوری
- پودر کاری یا ادویه مخصوص مرغ 1/2 قاشق مربا خوری
- نمک 1/2 قاشق مربا خوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- کره 1 قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک 2 عدد
- هویج کوچک (رنده شده) 1 عدد
- قارچ 8 عدد
- خامه 100 میلی لیتر
- شیر 150 میلی لیتر
- نشاسته 1 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقه
- جعفری ریز خرد شده
- پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان دلخواه
دستور پخت تهیه خوراک مرغ با سس قارچ و هویج
برای شروع ابتدا سینه مرغ را به صورت تکه ها ی نازک برش بزنید، روغن زیتون و ادویه ها را با هم مخلوط کرده به دو طرف مرغ ها بمالید.
سپس در تابه داغ با حرارت بالا سرخ کنید و در ظرف مخصوص فر قرار دهید(نیازی به پخت کامل نیست).
در همان ماهیتابه کره را اضافه کرده و شروع به تفت دادن پیاز کنید بعد هویج رنده شده و قارچ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
در یک ظرف جداگانه شیر، خامه و نشاسته را مخلوط کنید (کسانی که نمی خواهند خامه استفاده کنند فقط شیر اضافه کنید) و به تابه اضافه کنید.
در ادامه ادویه ها را اضافه کرده و هم بزنید تا سس غلیظ شود و در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
سپس سخاوتمندانه از سس قارچ روی مرغ ها بریزید و پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد و حرارت بالا و پایین قرار دهید تا مرغ پخته و روی پنیر برشته شود. نوش جان
طرز تهیه خوراک مرغ در توپک (کاسه) سیب زمینی
سیبزمینیها را با پوست آبپز کنید تا در آب حل نشوند!
مواد لازم (برای 5 عدد)
برای توپکهای سیبزمینی:
- 5 عدد سیبزمینی بزرگ(کلاً 750 گرم)
- 20 میلی شیر(2 قاشق غذاخوری)
- 2 قاشقغذاخوری پنیر پیتزا
- نمک، آویشن و فلفلسیاه
برای خوراک مرغ:
- 1 و نیم عدد سینه مرغ(300 گرم)
- 7 تا 8 عدد قارچ
- 1 عدد فلفل سبز
- 1 عدد فلفل کاپیای کوچک(فلفل ترکیهای)
- 1 عدد پیاز کوچک
- 1 حبه سیر
- 1 قاشقغذاخوری رب
- آویشن، پودرفلفل قرمز، فلفلسیاه و نمک
برای سس رب:
- 1 قاشقمرباخوری رب
- نصف لیوان آب گرم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را با پوست آبپز کنید. روغنمایع را داخل ماهیتابه ای گرم کنید سپس مرغ خرد شده را داخل ماهیتابه ریخته و تا وقتی رنگش تغییر کند تفت دهید.
سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کرده کمی تفت دهید. فلفلها را اضافه کرده بعد از 1 تا 2 دقیقه تفت دادن قارچ خرد شده را اضافه کنید. وقتی قارچ پخت درآخر رب، نمک و ادویه را اضافه کرده و کمی هم بپزید و از روی اجاق بردارید.
سیبزمینیهای آبپز و ولرم شده را پوست بکنید و له کنید. (سیبزمینیها گرم نباشند باید ولرم باشند در غیر اینصورت جمع نمیشود.)
پنیر پیتزا ، شیر، نمک و آویشن را اضافه کرده، دوباره مخلوط کنید.
تکههایی از مواد به بزرگی نارنگی برداشته و شکل توپ بدهید. سپس وسط آن را گود کرده و مقداری از خوراک مرغ را وسط آن بریزید.
روی آن پنیر پیتزا بپاشید، رب را با آب رقیق کنید داخل ظرف بریزید. داخل فر 200 درجه از قبل گرم شده (در حالت حرارت از بالا/پایین بدون فن) تا وقتی پنیر پیتزا آب شده رنگش تغییر کند بپزید. وقتی گرمای اولیهاش خارج شد سرو کنید! (اگر فر شما حرارت بالا و پایین با هم روشن نمیشود کمی حرارت پایین فر را روشن کنید سپس کمی حرارت بالای فر را روشن کنید)