مربای پوست پسته تازه آوردم براتون، اونم از نوغ زعفرانیش! یعنی یکی از خوشمزه ترین مرباهاست! اگه باورتون نمیشه بپزید ببینید چه مربای خوش عطر و خوش رنگ و خوش طعمیه! خودم زیاد مربا دوست ندارم ولی این مربا خیلی خوشمزست و پرطرفدار. اگه تو فصل پسته هستید، بهترین موقع برای پختشه پیشنهاد می کنم حتما بپزیید.

مواد لازم برای تهیه مربای پوست پسته تازه زعفرانی

  • پوست پسته تازه ۱کیلو (یا یک پیمانه)
  • شکر ۱کیلو (یا یک پیمانه)
  • آبلیمو نصف استکان (۱ قاشق مرباخوری)
  • گلاب نصف استکان (۴ قاشق غذاخوری)
  • هل ۵ دانه یا عرق هل ۲ قاشق غذاخوری (پودر هل قاشق مرباخوری)
  • خلال پسته ۱ فنجان (۲ قاشق غذاخوری)
  • زعفرون دم کرده نصف استکان (با یخ سابیدم)

طرز تهیه مربای پوست پسته با زعفران

طرز تهیه مربای پوست پسته تازه زعفرانی

پوست پسته تازه رو آروم از پسته جدا کنید توجه داشته باشید که قسمت های سیاه و لزج رو جدا کنید.

پوست پسته نازک هستش با ملایمت بشورید تا از بین نره و بزارید آبش کامل بره.

آب درون قابلمه بریزید وقتی به جوش اومد پوست ها رو به آب جوش منتقل کنید و دوباره با آب سرد ابکش کنید و دوباره این کار رو تکرار کنید هر وقتی آبجوش بیارید و پوست پسته رو بهش منتقل کنید.

این کار رو ۳ الی ۴ بار و هر مرتبه ۲۰ دقیقه بجوشانید تا طعم تلخی پوست گرفته بشه و سپس پوست ها رو آبکش کنید و داخل اب سرد منتقل کنید و اجازه بدید پوسته های جوشانده شده یک ساعت در آب سرد باقی بمونن و سپس از صاف کنید.

حین اینکه پوست ها داخل آب سرد هستن، شکر، ۲ لیوان آب، گلاب و هل رو بجوشانید تا کمی قوام بیاد و بعد اجازه بدید تا شربت کمی سردبشه.

پس از خنک شدن شربت پوست پسته ها رو داخل شربت بریزید و مدت ۲ تا ۳ ساعت قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدید تا مربا جا بیفتد.

تو همین حین زعفرون اضافه کنید و شربت قوام بیاید.

ده دقیقه آخر آبلیمو و خلال پسته رو اضافه کنید. دقت کنید مربا وقتی اماده شده حالت رونی داخل قابلمه داره با دست شربتش اندازه بزنید. حرارت خاموش کنید بزارید مربا خنک بشه.

اینم مربای لذیذ و خوشمزه پوست پسته تازه با زعفران. نوش جان