مربا هلو خانگی رو هر سال تو فصلی که هلو هست درست می کنم. واقعا عطر و طعم بی نظیری داره و پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. برای درست کردن مربا هلو دقت کنید که هلو  نه خیلی رسیده باشه و نه کال.

مواد لازم برای تهیه مربا هلو خانگی

  • هلو 1 کیلو گرم
  • شکر 1 کیلو گرم
  • گلاب 2 قاشق غذاخوری
  • زغفران 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا هلو خانگی

طرز تهیه مربا هلو خانگی

برای شروع هلو ها رو خوب با فرچه میشورم و بدون اینکه پوستش رو بگیرم و سپس به قطعات دلخواه خرد میکنم.

سپس داخل قابلمه مناسب که روحی یا مسی بهترین گزینس، هم وزن هلو (اگه هلو خیلی شیرین بود به ازای هر یک کیلو هلو، هشتصد گرم شکر در نظر بگیرید)، شکر لا به لای هلوهای خرد شده میریزم و حداقل یه روز کامل توی یخچال استراحت میدم.

بعد هلو رو از شهد جدا میکنم و شهد رو روی حرارت میذارم تا قوام بیاد و به غلظت مناسب برسه. بعد هلو رو به همراه کمی گلاب زعفرون (چون هلو عطر خاص خودش رو داره، میتونین گلاب رو حذف کنین ولی من کمی زعفرون توی گلاب میپاشم و حداقل نیم ساعت توی دمای آشپزخونه میذارم بمونه تا هم زعفرون رنگ باز کنه و هم عطرشون ادغام بشه و نهایتا توی این مرحله به مربا اضافه میکنم.) به شهد اضافه و کمی که هلو نرم شد و مربا اصطلاحا جا افتاد (برای داشتن مربای شفاف، حتما کف روی مربا رو بگیرین و نکته مهم دیگه اینکه، چون بافت هلو نرمه اگه زیاد بجوشه له میشه.)

سپس درب قابلمه رو میذارم و حرارت رو خاموش میکنم و به همین حالت توی دمای محیط میمونه تا خنک بشه. میتونین پوست هلو رو قبل از پخت، بگیرین ولی من از خواص پوستش هم استفاده میکنم.

ممربای هلو مربایی خیلی خوش عطر و طعم هست که پیشنهاد میکنم حتما توی نسبت کم هم که شده تستش کنین. برای داشتن مارمالاد هلو هم، مربا رو میکس و به نسبت لازم، پودر ژلاتین یا پودر ژله با طعم میوه ای که مارمالاد شده اضافه کنین. مربای شلیل (شبرنگ) هم به همین روش درست میکنم. نوش جونتون