موموس ژاپنی یه غذای جذاب و پرطرفدار در ژاپن هست. همچنین یه فست فود خیلی خیلی خوشمزه و شیک که در شرق آسیا مثل چین و هند و نپال هم خیلی متداول و و پرطرفدار و محبوبه!

مواد لازم برای تهیه موموس مرغ ژاپنی

مواد لازم میانی
  • نصف سینه مرغ
  • هویج درشت یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • سیر سه حبه
  • فلفل تند سبز یک عدد
  • فلفل دلمه ای ترجیحا رنگی یک عدد
  • کلم خرد شده یک لیوان
  • نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پاپریکا و زردچوبه مقدار لازم
  • سویا سس یک قاشق غذاخوری (یا یک ق غ سرکه)
مواد لازم جهت خمیر
  • آرد دو لیوان
  • نمک یک پنجم قاشق چایخوری
  • روغن مایع یک قاشق مربا خوری
  • آب حدود یک لیوان

دستور پخت موموس ژاپنی

طرز تهیه موموس مرغ نپالی به روش اصلی

برای شروع ابتدا پیاز رو خرد کنید و تفت بدید تا وقتی که سبک بشه. سپس زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و سپس سینه مرغ رو هم به همراه ادویه ها اضافه کنید و بذارید تا تفت بخوره.

در ادامه در تابه را به مدت پنج دقیقه ببندید و زمان بدید تا سینه مرغ نیم پز بشه.

سپس هویج رو که ریز خرد کردید رو هم اضافه کنید و‌ دوباره در تابه ره به مدت ده دقیقه ببندید و زمان بدید تا مرغ کاملا پخته بشه.

سپس فلفل دلمه ای ریز خرد شده، فلفل سبز، سیر و کلم خرد شده رو هم اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدید.

در آخر کار سویا سس رو اضافه کنید و مخلوط کنید و سپس از روی حرارت بردارید و بذارید کنار تا خنک بشه.

بریم درست کردن خمیر به آرد الک شده نمک و روغن اضافه کنید و آب رو هم کم کم به آرد اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه.

سپس خمیر رو به مدت پنج دقیقه خوب ورز بدید تا یک دست و لطیف بشه. سپس داخل یک ظرف رو با کمی روغن خوب چرب کنید و خمیر رو داخل ظرف چرب قرار بدید و روش رو بپوشونید و به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت بدید.

بعد از استراحت، خمیر رو نازک پهن کنید و کاتر دایره بزنید. سپس مقداری از مواد میانی وسط خمیر قرار بدید و خمیر رو به سمت بالا چین بدید.

قسمت انتهایی خمیر رو با دست بپیچید تا کاملا بسته بشه. سپس صافی مخصوص بخار پز رو چرب کنید و خمیر های پیچیده شده رو روی صافی قرار بدید و در بخار پز که از قبل داغ شده قرار بدید و بین پنج تا هفت دقیقه زمان بدید تا پخته بشه.

وقتی خمیر شفاف شد و به دست نچسبید یعنی پخته و از بخار پز خارج کنید و داغ سرو کنید.

توجه داشته باشید که زیاد ماندن در بخار پز باعث سفت شدن خمیر موموس میشه.

اگر بخار پز ندارید هم میتونید بخار پز دستی درست کنید.

برای درست کردن بخارپز دستی یه قابلمه را تا نیمه آب بریزید و بذارید بجوشه.

سپس یک صافی که کاملا فیکس قابلمه هست رو روش قرار بدید و موموس ها رو داخلش بچینید و درش رو ببندید.

نوش جان